• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

01.12.2021

19:21

Pomoćnica gradonačelnika stradala u stravičnoj nesreći

printscreen/jugmedia.rs

Vesti

Pomoćnica gradonačelnika stradala u stravičnoj nesreći

Podeli vest

Lalka Ćirić (36), radnica Gradske uprave u Pirotu i pomoćnica gradonačelnika ovog grada stradala je juče u stravičnom udesu.

Povodom tragedije, oglasili su se iz  kabineta gradonačelnika Pirota Vladana Vasića.

- Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje saučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je supruga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27. decembra 2018. do 20. avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zaposleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, na Lalku Ćirić je sinoć, dok se kretala prometnim putem, naletelo vozilo i udarilo je.

Prema nezvaničnim informacijama, ona se tim putem kretala pešice. U jednom momentu na nju je naletelo vozilo i udarilo je. Vozač koji je udario zlosrećnu ženu zaustavio se i pozvao policiju, koju je i sačekao na mestu nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija