• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 192.rs

02.12.2021

23:53

UDARIO U STANICU PA POBEGAO, UMALO UBIO DEVOJKU! Lom u Novom Sadu, bahatog vozača ODAO TRAG OD ULJA

192.rs

Vesti

UDARIO U STANICU PA POBEGAO, UMALO UBIO DEVOJKU! Lom u Novom Sadu, bahatog vozača ODAO TRAG OD ULJA

Podeli vest

Vozač crnog terenca udario je u stanicu na uglu Ulice cara Dušana i Futoške u Novom Sadu, a potom pobegao. On je za svega nekoliko centimetara izbegao da udari u devojku koja je čekala autobus.

Kako prenosi 192.rs, on je potom je pobegao, ali ga je odao trag ulja i uhapšen je svega dve ulice dalje kada je pokušao da sakrije vozilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pretpostavlja se da je bio pod dejstvom alkohola.

Delovi vozila i stanice rasuti su desetinama metara oko mesta nezgode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija