• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

03.12.2021

18:08

PRVO JE SEBI SEKAO PRSTE, A ONDA SE USTREMIO NA MOJE DETE Jeziv incident u gradskom prevozu u Beogradu

Vesti

PRVO JE SEBI SEKAO PRSTE, A ONDA SE USTREMIO NA MOJE DETE Jeziv incident u gradskom prevozu u Beogradu

Podeli vest

Nesvakidašnji incident dogodio se u gradskom prevozu u Beogradu kada je nepoznati muškarac prvo počeo da seče sebi prste, a onda potegao nož ka dečaku koji je sedeo prekoputa njega.

- Sin se vraćao s treninga, bilo je oko 21 sat. U minibus je ušao muškarac srednjih godina. Bio je vidno alkoholisan i seo je prekoputa deteta u zadnjem delu minibusa, gde jedino postoje sedišta koja su jedna naspram drugih. Sa sobom je imao neku flašu sa alkoholom. Nešto je pevao, a onda je u jednom trenutku izvukao švajcarski nož i počeo da se seče po prstima. Nije napravio ozbiljne posekotine, ali mu je išla krv... Potom se nagnuo i taj isti nož približio mom detetu na 10-15 santimetra od lica, gledajući prodorno u njega - priča dečakova majka M. M. (42).

Žena dodaje da niko u minibusu nije reagovao, osim jedne žene, koja je detetu pokazala očima da se skloni i izađe.

- Dete je počelo da plače čim je izašlo iz prevoza. Mislio je da će ga ovaj povrediti. To veče uopšte nije spavao. Bio je uplašen i samo je ponavljao: "Šta ako ga ponovo sretnem?" - priča majka, koja je slučaj prijavila policiji na Voždovcu gde joj je, kaže, obećano da će biti pregledani snimci s kamere u minibusu.

Inače, informacija o ovom događaju je objavljena i na Fejsbuk grupi "Moje naselje", gde je nekoliko ljudi u komentarima tvrdilo da se u naselju Vojvode Vlahovića već neko vreme dešava da u prevoz ulazi alkoholisani muškarac koji preti ljudima.

Kako nezvanično saznajemo, policija je preduzela radnje na identifikaciji muškarca iz minibusa, nakon čega će u konsultaciji sa tužiocem, utvrditi ima li elemenata krivičnog dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija