• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

04.12.2021

13:05

POLOMIO BEBI RUKE I NOGE, NEĆE SE IZVUĆI! Očuhu monstrumu preti 10 godina zatvora!

printscreen facebook

Vesti

POLOMIO BEBI RUKE I NOGE, NEĆE SE IZVUĆI! Očuhu monstrumu preti 10 godina zatvora!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Rašida B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra u porodičnoj kući na Karaburmi pretukao sina svoje nevenčane supruge S. R. koji još nema ni godinu dana. Njemu se na teret stavlja nasilje u porodici i tužilaštvo će od suda, tražiti da ga osudi na maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora!

Njemu se na teret stavlja nasilje u porodici i tužilaštvo će od suda, tražiti da ga osudi na maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora!

- On je osumnnjičen da je bebu sa kojom je na nekoliko minuta ostao nasamo pošto je dečaka majka okupala, nahranila i uspavala, a zatim na kratko otišla do Rašidove sestre da odnese pavlaku, brutalno pretukao i naneo teške telesne povrede - objašnjava izvor.

Očuh je, podsetimo, uhapšen pošto su on i majka 4. novembra dete doneli u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, dan kasnije, 5. novembra. Lekari su tada konstatovali da dete ima prelome nadlaktice, obe ramene kosti, leve butne kosti i obe potkolenice. Odmah su pozvali policiju, jer je beba bila u teškom stanju.

Foto: Informer

 

Rašid B. je na saslušanju izjavio da nikada nije udario dete tvrdeći da je te večeri beba plakala i da mu je on dao samo cuclu i ljuljao ga u kolevci kako bi se smirio.

 Ja dete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede detetu - rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Tokom saslušanja, Rašid B. je navodno tvrdio da toga dana nije bio kod kuće do večeri, jer je radio na građevini, kao i da je njegova nevenčana supruga ceo dan bila sa detetom.

S druge strane, majka deteta Sandra M. navodno je otkrila da je i sama trpela batine, ali je tvrdila da nije znala da je njen suprug tukao i dete iz njene prethodne veze.

- Izašla sam iz kuće na kratko i ostavila dete sa Rašidom. Kada sam se posle nekoliko minuta vratila zatekla sam ga kako drži dete u naručju. Kada sam ga uzela od njega, počelo je da plače, videla sam krv u ustima i na rukavu majice, bio je crven u licu - navodno je izjavila majka. Navela je i da dete nije odmah odvela kod lekara jer je suprug odvraćao od toga. Rašid B. je, inače i dalje u pritvoru i uskoro bi trebalo da mu počne suđenje.

Foto: Informer

 
Braća joj se utopila

Sandra M. (24) majka pretučena bebe, rođena je sestra dvojice dečaka od pet i sedam godina, koji su se utopila prošle godine u Velikim Crljenima kod Lazarevca. Ona je za Kurir ispričala da je od Rašid B., tokom pet meseci njihove emotivne veze trpela fizičko nasilje.

- Svađali smo se i tukao me je! Nisam primetila da je tukao dete, ali sam videla da u poslednje vreme beba pljuje krv - rekla je nekoliko dana posle brutalnog prebijanja bebe majka dečaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija