• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mediji/Informer

05.12.2021

13:39

IZBODEN PEVAČ U NOVOM SADU! Oglasili se iz KCV, evo u kakvom je stanju!

Vesti

IZBODEN PEVAČ U NOVOM SADU! Oglasili se iz KCV, evo u kakvom je stanju!

Podeli vest

Kako nezvanično saznajemo, teško povređeni mladić je novosadski pevač Strahinja M. (27) iz Veternika

- Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana - kažu iz KCV za Blic.

Kako se nezvanično navodi povređena osoba je pevač u lokalnim klubovima, pomenuto mesto je poznato po tome što izlaze navijači. Kafić je nakon tuče zapečaćen.

Inače, Strahinja je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013.godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

- Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja - kaže izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 2 godine

Pa kad je vlast nesposobna svi se ugledaju na masovne kriminalce koji nikom ne odgovaraju ni za kakva zlodela po autoputevima što ne bi ni oni, pa narod je ŽELJAN PRAVDE I JEDNAKOSTI SVIH GRADJANA nažalost toga u ovoj zemlji NEMA. Nema jel nema sposobnu vlast koja se pred kriminalcima i mafijašima sklanja, boji, skriva i drhti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija