• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

08.12.2021

20:01

Mladić kojeg je majka našla mrtvog u kupatilu sin je HEROJA KOJI JE ZADIVIO SRBIJU

Privatna arhiva

Vesti

Mladić kojeg je majka našla mrtvog u kupatilu sin je HEROJA KOJI JE ZADIVIO SRBIJU

Podeli vest

Dejvid Novak (30) iz sela Sutjeska u opštini Sečanj kod Zrenjanina nastradao je u nedelju u kupatilu porodične kuće kad ga je, kako se pretpostavlja, ugušio plin.

Dejvidovo telo pronašla je majka, koja je ušla u WC jer joj se sin dugo zadržao u kupatilu i nije se odazivao na njene pozive. Zgranuta žena odmah je pozvala Hitnu pomoć, a lekari su uzalud pokušavali da ga reanimiraju. Kad je Dejvid dovezen u bolnicu, već je bio mrtav.

Izvor iz istrage kaže da će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti, ali pretpostavlja se da su tragediju izazvale neispravne plinske instalacije.


- Mladić se najverovatnije najpre onesvestio od plina, a zatim se i ugušio - kazao je naš izvor.
Dejvidov prijatelj iz Sutjeske ne može da dođe sebi od šoka i tuge zbog tragedije.
- Još prikupljam hrabrost da odem do Dejvidove kuće, ne znam šta da kažem njegovoj neutešnoj majci... Uskoro treba iz Kanade da stigne i Dejvidov mlađi brat. Obavešten je o nesreći - priča ovaj mladić.

Foto: tanjug/aleksandar ćirić

Otac Dejvida Novaka utopio se na ribnjaku


Komšinica porodice Novak ispričala nam je da je i Dejvidov otac nastradao pre dve godine.
- Dejvid i njegov brat Dario su veoma teško podneli smrt oca Tita, koji se pre dve godine udavio na ribnjaku "Sveti Nikola" dok je pokušavao da spasi kolegu kog je udario infarkt i upao je u vodu... Sad je i Dejvid nastradao, ne znam kako će to podneti njegovi majka i brat - napominje komšinica.

Kako je tada pričao nesrećni Dejvid, njegov otac stradao je herojski.

- Na lice mesta sam stigao, nakon što mi je ujak javio da se na ribnjaku nešto dešava, i zatekao sam očevo telo kraj vode. Ubeđen sam da je pokojni tata bez razmišljanja, nakon što je njegov mlađi kolega upao u jezero, skočio i pokušao da mu pomogne. Sećam se da je ranije na istom jezeru bio sličan slučaj. Ribar se davio, ali je kolega uspeo da ga spase. Otac je, kada je došao sa posla, majci pričao kako bi i on isto učinio, na šta mu je majka odgovorila: "Ali kod kuće imaš porodicu, dva sina." Rekao je, u tom trenu, da kada je reč o ljudskom životu, ne bi razmišljao... - kroz je tada pričao mladić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija