• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jugmedia

16.12.2021

11:34

OVO MOŽE SAMO U SRBIJI! Zapalio se auto u Leskovcu, komšije gasile požar s TERASA?!

Vesti

OVO MOŽE SAMO U SRBIJI! Zapalio se auto u Leskovcu, komšije gasile požar s TERASA?!

Podeli vest

Nestvarna scena u Leskovcu

Za sada nepoznata osoba sinoć kasno polila je benzinom „fiat punto“, koji je bio parkiran ispod prozora njegovog vlasnika u stambenoj zgradi u Ulici Južnomoravskih brigada, ali su komšije brzo reagovale i ugasile vatru, tako da je vozilo oštečeno s prednje i neznatno sa zadnje strane, javljaju čitaoci JuGmedie, a događaj je potvrđen  i u PU Leskovac.

Automobil je zapaljen negde pre 23 sata.

Solidarnost se tada pokazala na delu, jer čim je primećena vatra, komšije iz  takozvane Stare boračke zgrade istrčale su sa kofama vode, a neki su gasili i sa svojih terasa, pa nije bilo potrebe za angažovanjem vatrogasaca.

Policija je stigla nešto kasnije i izvršila uviđaj, a vlasnik automobila i njegova supruga bili su veoma potreseni jer im je to jedino prevozno sredstvo.

Za sada se ne znaju motivi zbog koga je zapaljen automobil osobi koja mirno vodi svoj život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija