• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

22.12.2021

13:47

ROĐAK VELJE NEVOLJE NE PRIZNAJE UBISTVO NAJBOLJEG PRIJATELJA! U nastavku suđenja dva svedoka "izgubila pamćenje"

Peđa Milosavljević/Informer

Vesti

ROĐAK VELJE NEVOLJE NE PRIZNAJE UBISTVO NAJBOLJEG PRIJATELJA! U nastavku suđenja dva svedoka "izgubila pamćenje"

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište Damiru Ibrahimoviću, rođaku Veljka Belivuka, za ubistvo svog najboljeg prijatelja Ivana Trifunovića 14. januara ove godine na Novom Beogradu

Ibrahimović se nalazi u pritvoru od hapšenja u januaru.Na današnjem suđenju ispitana su dva svedoka, devojka D. Č. i mladić I. Đ. Prvo je govorila devojka koja je istakla da se "ne seća dobrog dela večeri".

- Zajedno smo pili, pevali i veselili se. Sve je bilo u redu tokom cele večeri. Znam da su Damir i Ivana prijatelji iz detinjstva - rekla je ona i dodala da je s optuženim "bila u vezi ali ništa ozbiljno".

D. Č. je rekla da se seća početka večeri, kao i kraja večeri.

- Negde oko tri sata Damir nas je zvao da dođemo u Urgentni jer se nešto desilo. Usput smo povezali i Damirovog oca i otišli tamo. Damirov otac je ušao u Urgentni a mi smo ostali ispred. Posle nekog vremena on je izašao i rekao da je Ivan na reanimaciji i da idemo kući, što smo mi i uradili - kaže ona.

Drugi svedok I. Đ. istakao je da je Damira zvao nekoliko puta, kao i njegovu majku.

- Koliko se ja sećam Trifunović je žurku napustio negde oko 1 sat ili čak posle dva, ne mogu da odredim tačno vreme. Damir je otišao sa D. Č. da ga odveze - kaže svedok i dodaje:

- Nije se dugo zadržao ali mislim da se brzo vratio, ne sećam se, popio sam nekoliko rakija - rekao je on, a na pitanje advokatice oštećenog zašto je pre izjavio da ga je "uporno zvao" rekao je da bi saznao gde je.

- Damir me je pozvao i rekao: "Dž. sr*nje, našao sam kod teretane" - rekao je I. Đ. I dodao da su svi te večeri pili alkohol.

Nožem izbo najboljeg druga?

Podsetimo, Damir Ibrahimović sumnjiči se da je posle dočeka Srpske nove godine nasmrt izbo svog dugogodišnjeg prijatelja Ivana Trifunovića. Ibrahimović je iznosio odbranu gde se izjasnio da nije kriv. Sledeće suđenje zakazano je za 8. februar.

Optuženi se tereti da je u noći između 13. i 14. januara nakon proslave Nove godine ubio svog druga Ivana nožem samo nekoliko stotina metara od stana na Novom Beogradu, u kome je ubijeni živeo sa porodicom.

Odao ga snimak sigurnosne kamere!

Dragiša Trifunović otac ubijenog Ivana je jedva skupio snage i odgledao snimak sa sigurnosnih kamera, na kome se, kako tvrdi, vidi Damir kako ubija Ivana.

- Vidi se kako Ivan ide stazom sa rukama u džepovima. Vidi se auto iz kog izleće Damir, prilazi mu i jednom ga udara u grudi. Ivan nije stigao ni da izvadi ruke iz džepova - ispričao je otac i dodao da je kobne večeri zatekao sina krvavog na pločniku, dok je Damir bio pored njega i vikao mu da izdrži. Trifunović tada nije znao da će Damir postati osumnjičeni.

- Damir je bio sa mnom i dok smo Ivana vozili u bolnicu. Ubeđivao me: "Izdržaće, ne brini, nije duboka rana", a izgovorio je i: " Ivan me je šutnuo, zakačio sam ga čašom" - ispričao je neutešni  otac Ivana Trifunovića, rekavši da je trenutak kada je saznao da je Damir osumnjičen za smrt njegovog sina bio neopisiv šok.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 2 godine

sve dok nam je sudstvo takvo kakvo je netreba ocekivati nesto pametnije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija