• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ucentar.rs

24.12.2021

13:07

UHAPŠENI ZELENAŠ NUDI NAGODBU TUŽILAŠTVU?! Marinko M. spreman da otkrije "određene" informacije, ALI NEŠTO TRAŽI ZAUZVRAT!

Privatna arhiva

Vesti

UHAPŠENI ZELENAŠ NUDI NAGODBU TUŽILAŠTVU?! Marinko M. spreman da otkrije "određene" informacije, ALI NEŠTO TRAŽI ZAUZVRAT!

Podeli vest

Nedavno uhapšeni zelenaš Marinko Milićević (40) i njegove nevenčane supruge J. Đ. (31), koja se sumnjiči za krivično delo pranje novca u pomaganju, spreman je za nagodbu sa Tužilaštvom!

Ovo za UCentar.rs tvrde nezvanično odlično obavešteni izvori iz izvora bliskim tužilaštvu, ali i iz policijskih krugova. 

On je navodno ponudio određene informacije, ali da mu se zauzvrat nevenčanoj supruzi maksimalno smanji kazna…

On je uhapšen pre tri dana u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova- Odeljenje za borbu protiv korupcije u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala, Bezbednosno- informativnom agencije i Poreskom policijom, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Кraljevu. 

Sam dopisivao veće brojke na priznanicama

Marinko M. se tereti da je od 2014. godine građanima iz Кragujevca i okoline tog grada pozajmljivao novac pod kamatom za koju su se usmeno dogovorili, sačinjavao ugovore o zajmu koje nije overavao kod javnog beležnika i priznanice koje je overavao kod advokata. Potom je pokrenuo sudske postupke protiv osoba koje novac nisu mogle da vrate, nakon što je prethodno upisivao da im je na ruke dao znatno veći iznos.

Milićević je tako, kako se sumnja, od građana koji nisu mogli da izmire dugovanja zahtevao da mu predaju nepokretnosti i na taj način je stekao 30 stanova, kuća i poslovnih prostora, kao i građevinsko zemljište u vrednosti od 45.854.955 dinara.

Takođe, osumnjičeni je neovlašćenim kreditiranjem građana ostvario prihode u iznosu od 51.139.984 dinara za koje nije podnosio poreske prijave, čime je oštetio budžet Republike Srbije za više od 1,5 miliona dinara…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija