• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

11:53

Neviđen skandal na letu Bilund - Tuzla! /VIDEO/

printscreen

Vesti

Neviđen skandal na letu Bilund - Tuzla! /VIDEO/

Podeli vest

U avionu mađarske avio kompanije koji je leteo na relaciji Bilund-Tuzla sinoć je, oko ponoći, došlo do incidenta, kada je putnicima saopšteno da će, zbog loših vremenskih uslova, morati prinudno da slete na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu...

Državljanin Danske Sulejman Imamović izgubio je kontrolu i počeo da psuje i vređa putnike i osoblje aviona, uz pretnje da će srušiti avion...

- Je*em vam gospodsku srpsku majku, je*em vam mater u usta srpska, je*em vam mater balijsku što me vodite u Srbiju, srušiću avion ubiću sebe i ženu - vikao je Imamović, očigledno nezadovoljan što su sleteli u Srbiju.

Imamović je, kako saznajemo, priveden i nalazi se u policijskoj stanici Surčin, gde će biti saslušan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris

pre 2 godine

Ovo nam misli 99 % muslimanskog stanovnistva.Doticnog gospodina zatvoriti zbog vrijedjanja na nacionalnoj osnovi takodjer ispitati njegovu povezanost sa ratnim desavanjima u bih ocito je mnogim srbima poznato zlocinacko prezime imamovic tokom ratnih desavanja u bih sudstvo da radi svoj posao .

Walter

pre 2 godine

Pretpostavljam da je ovaj džihadista bio i pijan . Inače,Danska je primila veliki broj radikalnih islamista,pa tako i Čečene koji su ratovali protiv ruske vojske i policije !

Dule

pre 2 godine

Kada se toliko boji Srbije, preispitajte mu ratnu proslost buduci da ne deluje mlado, pa onda skota zatvorite do kraja zivota. G...o jedno.

Đorđe

pre 2 godine

Ko zna na kakvim je poternicama za ratne zločine

Miki

pre 2 godine

OVOM BREZOBRAZNOM ,DIVLJAKU ,MANIJAKU I BUDALI NA OSNOVU SNIMKA TREBA NAJMANJE 5 GODINE ROBIIJE DA SE DOZOVE IDIOT PAMETI. NAVIKLO NA JAVAŠLUK...DUŠEVNA BEDA. DA SAM KOJIM SLUČAJEM BIO U AVIONU JA BIH GA JEDNIM UDARCEM USPAVAO NA POLA SATA,DOK NE SLETI AVION.

super

pre 2 godine

znaci gospodin "Danac", po svemu sudeci ratni zlocinac (cim je toliki problem sleteti u Srbiju) je ugrozio bezbednost putnika, priveden i bice pusten. nikom nista. umesto da dobije cca godinu za incident u avionu i 20-30 za to cime se bavio tokom rata...

Beki

pre 2 godine

Malo ga ispitajte na aerodromu Nikola Tesla , on je ludak pravi ludak, malo ga smirite Srbi znate vi to.

Sima

pre 2 godine

ono .. kad se krijes u stranoj zemlji .. al te sudbina nanese tamo gde treba ..

Laki

pre 2 godine

Dobro ga proverite, mozda je "sahranjen" u Srebrenici.

Mladen

pre 2 godine

Skandal je što će ovaj proći tek sa prekšajnom i blagom novčanom kaznom, umesto da popije krivučnu prijavu zbog izazivanje verske mržnje i nacionalne netrpeljivosti, pa da odguli za nauk svima ostalima par godina u Požarevcu. To je skandal...dok se tako ne budemo ponašali, dok takvu državu ne budemo imali, svakakva guba će da nas zapiš...va.

Gedza

pre 2 godine

najmanje 7 godina zatvora... a i proveriti da li je klao srbe

Mito

pre 2 godine

Ovaj je sto posto ubijao Srbe. Provera treba da bude u tom pravcu.

deda Raša

pre 2 godine

Ma sigurno je na poternici zbog zločina. Trebalo ga odmah uhapsiti zbog vređanja i proveriti dosije.

sada ga

pre 2 godine

nauciti pameti a za psovanje srpske majke u zatvor ...

Aleksej

pre 2 godine

Ispratite u policiji sta se desavalo, lik je lud a vrv posledice od rata 90 ih ostale.

Djordje

pre 2 godine

Istreso bi ga iz gaca da mi je psovso majku stpsku i pljuvao me! Pretnja da ce srusiti avion je krivicno delo! Svuda u svetu bi ga sudili za terorizam samo kod nas je prekrsaj ?!

Coyote Nervosius

pre 2 godine

Da nema neka optužnica protiv njega za ratni zločin ??

Tomislav

pre 2 godine

Sulejmane Imamoviću, ja da ti sudim - ti sunca više gledao ne bi! Ja bih te odučio od srpske mržnje za sva vremena u ovoj galaksiji Mlečnog puta. Nadam se da će državni organi Srbije proveriti tvoju biografiju i pročešljati malo tvoje psihopatske frustracije. Budi sretan da ti ja ne sudim, na sto godina tamnice bi te sudio, pa bi se do sledeće inkarnacije bar malo promudrio...

Dejan

pre 2 godine

Kakva dijabola nacionalisticka.. trebalo ga je krstom krstiti i izbaciti djavola iz njega..

zora

pre 2 godine

Proveriti gde je bio za vreme rata. Ne izgleda cisto.

Slavko

pre 2 godine

Htio čovjek da dođe u Srbiju, da malo prošeta, makar do stanice policije i eto, ispunila mu se želja :). Bila ga sramota da to javno kaže pa se trikom poslužio :)

Miloš

pre 2 godine

Ovo verovatno neki koljač iz rata devedestih pa ga strah od hapšenja u Srbiji

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija