• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

13:37

ODREĐENO MU ZADRŽAVANJE DO 48 SATI! Državljanin Danske koji je psovao i pretio da će srušiti avion, čeka saslušanje!

printscreen

Vesti

ODREĐENO MU ZADRŽAVANJE DO 48 SATI! Državljanin Danske koji je psovao i pretio da će srušiti avion, čeka saslušanje!

Podeli vest

Državljaninu Danske Sulejmanu Imamoviću (58), koji je verbalno vređao i pretio zbog vanrednog sletanja aviona mađarske kompanije na beogradski aerodrom Nikola Tesla, određeno je zadržavanje do 24 sata po Zakonu o prekršajima

Granična policija na aerodromu Nikola Tesla privela je osumnjičenog, obavešten je dežurni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela i da se protiv osobe podnese prekršajna prijava.

Imamoviću je određeno zadržavanje po Zakonu o prekršajima do 24 sata, nakon čega će biti predat sudiji za prekršaje.

Podsetimo, avion mađarske avio-kompanije koji je leteo na relaciji Bilund—Tuzla sinoć, oko ponoći, vanredno je sleteo na Aerodrom Nikola Tesla zbog loših meteo uslova u Tuzli.

Na istom letu u avionu došlo je do verbalnog vređanja i pretnji od strane državljanina Danske Sulejmana Imamovića.

- Je*em vam gospodsku srpsku majku, je*em vam mater u usta srpska, je*em vam mater balijsku što me vodite u Srbiju, srušiću avion ubiću sebe i ženu - vikao je Imamović, očigledno nezadovoljan što su sleteli u Srbiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Ovaj je potpuno pomahnitao od mržnje prema Srbima i sada se jasno vidi šta propaganda i mržnja mogu da načine od čoveka. Tužno i bolesno. Pravi izdanak Izetbegovićeve politike.

Neviđen skandal na letu Bilund - Tuzla! /VIDEO/
Hronika

Neviđen skandal na letu Bilund - Tuzla! /VIDEO/

U avionu mađarske avio kompanije koji je leteo na relaciji Bilund-Tuzla sinoć je, oko ponoći, došlo do incidenta, kada je putnicima saopšteno da će, zbog loših vremenskih uslova, morati prinudno da slete na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu...

29.12.2021

11:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija