• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

11:43

SASLUŠAN MALI CUNER! Evo šta je rekao tužiocu posle haosa u Kasini

informer.rs

Vesti

SASLUŠAN MALI CUNER! Evo šta je rekao tužiocu posle haosa u Kasini

Podeli vest

Marko Guzijan Cuner posle prekjučerašnjeg hapšenja danas je saslušan u Tužilaštvu, saznaje Informer

Podsetimo, tokom koncerta jedne pevačice u Kasini, vidno alkoholisan Mali Cuner je skočio na binu. Intervenisalo je obezbeđenje i pijanog Cunera uz koškanje i uvrede izvelo napolje. Posle pretnje da će uskoro videti ko je on, Mali Cuner je seo u blindirani audi A8 i iz pravca Nušićeve ulice naleteo na izloge poslastičarnice i noćnog kluba. 

Kada se uverio da je napravio dovoljno štete, dao se u bekstvo preko Bezistana i Trga Nikole Pašića gde je porušio skoro 50 metara zaštitne ograde.

Uskoro policija je pronašla njegov automobil i u njemu samo vidno pijanu Cunerovu kumu, dok je Marko po svemu sudeći pobegao ranije iz kola.

Tokom potrage uhapšen je i jedan njegov drug, kod kojeg je policija našla oružje.

Guzijan je na današnjem saslušanju negirao krivicu.

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima PU za grad Beograd – PS Stari Grad, određeno je zadržavanje prema M.G. u trajanju od 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilničko ponašanje iz člana 344. stav 1. Кrivičnog zakonika.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni M.G. je dana 02.01.2022. godine oko 02,00 časova, u prostorijama kluba “Кasina“, najpre se popeo na binu pokušavajući da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da M.G. udalji sa bine kako ne bi ometao nastup, a kojom prilikom je osumnjičeni negodovao da siđe sa bine i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je M.G. izašao iz kluba seo u svoj automobil i istim se zaleteo u izlog poslastičarnice “Gram“ koja posluje u okviru kluba “Кasina“ a što se sve desilo  na Terazijama br. 25, zatim se osumnjičeni udaljio svojim vozilom ka  Trgu Nikole Pašića gde je kolima oštetio javnu površinu – žardinjere, metalne stubove i metalne ograde,  pobegavši sa lica mesta.

Nakon prijavljenog događaja dežurni zamenik je istog dana naložio da se za M.G raspiše potraga, pribave izjave građana, kao da se skinu nadzorne kamere, nakon čega su Policijski službenici PS Stari Grad operativnim radom pronašli okrivljenog dana 05.01.2022. godine i po nalogu tužilaštva istog lišili slobode.

Osumnjičeni M.G. je dana 07.01.2022. godine saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu izabranog branioca, kojom prilikom  je kratko izjavio da nije kriv i da se sam predao policiji.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom M.G. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da postoji opasnost od bekstva, kao i okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka tužilaštvo će u svojstvu svedoka ispitati očevice događaja, pregledati nadzorne kamere i izvesi druge materijalne dokaze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija