• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

11.01.2022

10:29

PRVI PRIZORI STRAVIČNOG UDESA KOD ČAČKA! Vatrogasci sekli auto da spasu vozača

Rina

Vesti

PRVI PRIZORI STRAVIČNOG UDESA KOD ČAČKA! Vatrogasci sekli auto da spasu vozača

Podeli vest

Vozač koji je tokom jutarnjih sati na starom putu od Čačka ka Кraljevu prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom zadobio je teže telesne povrede i hospitalizovan je u opštoj bolnici u Čačku

- Pacijent je hospitalizovan na odeljenju ortopedije, zadobio je povrede butine kosti i trenutno je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen - potvrdio je za RINU direktor bolnice u Čačku dr Miroslav Sretenović.

Prema rečima očevidaca od siline udara na putničkim vozilu aktivirali su se vazdušni jastuci, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi vozača izvukli napolje, da bi ga potom ekipe Hitne pomoći odmah prevezle u bolnicu.

- Udes se desio na Vojinovića brdu, i to je jedna od najkritičnijh tački na ovoj deonici. Često dolazi do saobraćajnih udesa, a najčešći uzrok je velika brzina i nepropisno preticanje. Кolovoz jutros je zbog snežnih padavina bio poprilično klizav i možda je to i doprinelo ovom udesu - rekao je jedan od očevidaca. 

Autobus koji je učestvovao u udesu prevozio je radnike, a u trenutku kad se vraćao iz Кraljeva u njemu nije bilo putnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija