• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

11.01.2022

16:04

PORODICA NA KOJU JE BAČENA BOMBA PROLAZI KROZ PAKAO! Sve je počelo kada su prestali da DAJU NOVAC REKETAŠIMA!

Vesti

PORODICA NA KOJU JE BAČENA BOMBA PROLAZI KROZ PAKAO! Sve je počelo kada su prestali da DAJU NOVAC REKETAŠIMA!

Podeli vest

Porodica na koju je bačena bomba jutros oko 4 sata na njihovu porodičnu kuću u selu Čitluk kod Kruševca kažu da ovo nije prvi napad na njih

- Ovo je drugi napad u roku od četri dana! Strašno, mi znamo ko nam je bacio bombu i ko nas maltretira - kaže porodica i dodaje da su zbog bezbednosti ugradili kamere.

- Na Božićno jutro bačena je prva bomba, a jutros druga. Plašimo se za svoje živote, ovo je strašno šta preživljavamo. Naš pakao traje već godinu dana i do sada su nas kamenovali, pretili pištoljima i bacali bombe, a sve to zbog ljudi koji reketiraju našeg sina.

Oni dodaju da su svaki put prijavili policiji napad na njih.

- Prošle godine za Božić nam je isto bačena bomba, potom 1. februara, a samo dan kasnije su došli naoružani do zuba i krenuli da nam prave haos tražeći od nas novac. Oni su reketirali našeg sina koji im je do sada dao 280 hiljada dinara, čak je i digao kredit kako bi im davao pare.

Takođe, kada više nije imao da im daje, novac smo davali mi, ali više nismo imali - kaže napadnuta porodica i dodaje:

- Kada je odlučio da im ne daje pare, oni su počeli da prete kako će da nam demoliraju kuću, što se i događa. Sada je maskiran čovek došao čak i u rukavicama bacio bombu. Užas, osećamo se nebezbedno zbog reketaša - kaže porodica za Kurir.

Podsetimo, nepoznata osoba bacila je jutros oko 4 sata bombu na porodičnu kuću nadomak Kruševca, na svu sreću niko nije povređen i pričinjena je manja materijalna šteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija