• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2022

14:08

KRVAVA TUČA NA KOSMETU! Dvojica maloletnika u teškom stanju, IZBODENI NOŽEM!

Vesti

KRVAVA TUČA NA KOSMETU! Dvojica maloletnika u teškom stanju, IZBODENI NOŽEM!

Podeli vest

Dva dečaka u teškom su stanju zbog zadobijenih povreda od uboda nožem u tuči koja se sinoć desila u Obiliću

Lokalna policija je saopštila da je zbog ove tuče privedeno ukupno šest lica, među njima i tri maloletnika.

Kako je navedeno, istražuje se šta je bio povod za ovakav incident.

- Žrtve su upućene na lečenje u Klinički centar u Prištini i prema rečima lekara njihovo stanje je teško. Policijske jedinice na licu mesta pronašle su i oduzele tri noža, jednu metalnu šipku i jednu gvozdenu kutiju. Osumnjičenima je, nakon saslušanja po nalogu tužioca, određen pritvor. Slučaj se još uvek istražuje - navodi se u saopštenju policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija