• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2022

10:04

NAŠMRKAN SEO ZA VOLAN! Policija u Kotežu zaustavila vozača pozitivnog na kokain!

Tanjug/Informer

Vesti

NAŠMRKAN SEO ZA VOLAN! Policija u Kotežu zaustavila vozača pozitivnog na kokain!

Podeli vest

Beogradska policija isključila je noćas iz saobraćaja vozača koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pozitivan na kokain.

Policija je prilikom kontrole saobraćaja u Kotežu zaustavila vozača „fiata“ (29) kod koga je utvrđeno prisustvo kokaina u organizmu.

Vozač je zadržan i biće sproveden kod sudije za prekršaje, navedeno je u saopštenju policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pola tone kokaina nađeno u PRODAVNICI SARADNIKA MILA ĐUKANOVIĆA
Hronika

Pola tone kokaina nađeno u PRODAVNICI SARADNIKA MILA ĐUKANOVIĆA

Više od pola tone kokaina pronađeno je prekjuče u prodavnici trgovinskog lanca "Voli", koji je u vlasništvu biznismena Dragana Bokana, bliskog saradnika predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Droga, vredna oko 30 miliona evra, otkrivena je u tovaru banana, a na paketima kokaina su bile oznake "S. R. B" i "R. S. B.".

14.01.2022

08:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija