• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

11:56

Šta se desi kad naduvate 3,83 promila? Vozač (45) iz Iriga zna najbolje!

Vesti

Šta se desi kad naduvate 3,83 promila? Vozač (45) iz Iriga zna najbolje!

Podeli vest

Da li ima neko ko ne vozi drogiran ili pijan?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su ovog vikenda, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili nekoliko vozača koji su upravljali putničkim automobilima bez izdate vozačke dozvole, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola, od kojih je jedan vozio sa čak 3,83 promila alkohola u organizmu.

Ovaj 45-godišnji muškarac upravljao je automobilom „zastava florida“ sa 3,83 promila alkohola u organizmu i zaustavljen je u Irigu. Nakon zadržavanja do 24 časa, vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je za prekršaj nasilnička vožnja izrekao novčanu kaznu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci.

Patrola je u Staroj Pazovi zaustavila 51-godišnjeg muškarca koji je upravljao  "mercedesom“ pod uticajem metadona i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, a u Starim Banovcima dvadesetšestogodišnjaka koji je vozio motocikl pod dejstvom kanabisa.

U Novim Banovcima je otkriven 19-godišnjak koji je vozio „volvo“ pod dejstvom kanabisa, a u Belegišu je zatečena 20-godišnja devojka da upravlja „citroenom“, pod uticajem kanabisa i amfetamina. Njima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom
pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, privedeni su nadležnom prekršajnom sudu.

U Novoj Pazovi zatečen je 33-godišnjak koji je upravljao „golfom“ bez izdate vozačke dozvole, u Staroj Pazovi 20-godišnji vozač „citroena“, u Starim Banovcima 17-godišnji maloletnik koji je vozio „juga“ a na području Sremske Mitrovice dvadesetdvogodišnji vozač „opela“.

Nakon zadržavanja do 12 časova, oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama koji im je, zbog neposedovanja vozačke dozvole ni za jednu kategoriju motornog vozila, izrekao odgovarajuće novčane kazne.

MUP apeluje na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki Markan

pre 2 godine

Plašim se da se to neće zaustaviti dok se ne počnu uzimati vozila svim zatečenim za volanom bez ikakve milosti , svakog koje pod bilo kojim opijatima i ko je bez uredne vozačke dozvole za vozila te kategorije .Kada se oduzme nekolko vozila i na licitaciji proda a te pare se uplate ili u svrhu poboljšljavanje M.U.P.-a ili u dobrotvorne svrhe.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija