• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

18.01.2022

18:34

NAPADNUTE NOTARKE! Klijent se razbesneo jer notarke nisu htele da prekrše zakon!

Vesti

NAPADNUTE NOTARKE! Klijent se razbesneo jer notarke nisu htele da prekrše zakon!

Podeli vest

Muškarac A. O. uhapšen je zbog napada na dve žene zaposlene u javnobeležničkoj kancelariji u Rakovici, nakon što je jedna od njih odbila da overi aneks ugovora o poklonu, bez prisustva potpisnika papira.

- Do napada je, došlo jer su službenice u skladu sa zakonom, odbile da overe aneks ugovora o poklonu vozila, jer potpisnik čiji je potpis trebalo da overe nije bio prisutan. Kada su to predočile A.O., on je fizički napao žene u kancelariji i polomio zaštitnu barijeru na šalteru za overe, kojom je potom gadao službenicu - kaže Gordana Lazarević iz Javnobeležničke komore Srbije:

- Samo pukom srećom izbegnute su veće posledice. U kancelariji se u to vreme, kao stranka, nalazio policijski službenik koji je savladao pomenutog i time sprečio veći incident i pomogao radnicama na koje je nasrnuo A. O. - rekla je za Kurir Lazarevićeva i dodala da je policajac ostao na mestu događaja sve dok patrola nije došla i odvela A.O.

Javnobeležnička komora Srbije najoštrije osuđuje nasilan napad na zaposlene i poziva nadležne organe da, u skladu sa zakonom, procesuiraju napadača, saopštili su iz JKS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija