• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

22.01.2022

13:58

KARIĆEV UNUK NA SLOBODI! Policijsko zadržavanje zamenjeno novom merom, Advokat Perović OBJASNIO ŠTA SE DOGODILO (VIDEO)

printscreen

Vesti

KARIĆEV UNUK NA SLOBODI! Policijsko zadržavanje zamenjeno novom merom, Advokat Perović OBJASNIO ŠTA SE DOGODILO (VIDEO)

Podeli vest

Unuku Zorana Karića, najmlađeg brata Bogoljuba Karića Novaku R. (20) ukinuto je policijsko zadržavanje, koje mu je određeno posle tuče na parkingu u kojoj je oštrim predmeto najverovatnije britvom povredio Serđa K.(52)

Kako Informer saznaje, mera policijskog zadržavanja Kariću junioru zamenjena je zabranom komunikacije sa oštećenim, što je u razgovoru sa našim novinarom i potvrdio advokat Nebojša Perović.

On je otkrio da je njegovom klijentu Novaku R. izuzetno žao zbog incidenta koji se dogodio i u kojem je povredio Serđa K, te da će se po ukidanju policijskog zadržavanja postupak voditi redovnim putem.

- To je jedan trenutna situacija koja nije retka pojava da zbog bahatog parkiranja  dođe do određenog sukoba. Ipak ja se nadam da će sve biti u najboljem redu-rekao je advokat Petrović istućući da je njegov branjenik vredan i zaposlen mladić.

- Moj branjenik je vredan i radan mladić od 19 godina koji rano ustaje u četiri ujutru i radi do popodneva i dalje, ovo vam kažem da ne bi došlo do neki pogrešnih zaključaka u javnosti- konstatovao je advokat Petrović.

Podsetimo, Serđo K. i Novak R. od ranije su u svađi. Navodno je napadnuti muškarac često parkirao svoj automobil ispred placa i kuće koje su u vlasništvu osumnjičenog. Posle kraće svađe Novak R. je oštrim predmetom posekao Serđa po rukama i nogama. Po dolasku policije povređenom je ukazana prva pomoć a napadač je priveden.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija