• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

24.01.2022

10:55

Pita li se sud kako je mom detetu kad puste na slobodu čoveka koji ju je obljubio?

Vesti

Pita li se sud kako je mom detetu kad puste na slobodu čoveka koji ju je obljubio?

Podeli vest

Porodica u šoku posle objavljivanja presude

Viši javni tužilac u Šapcu Svetlana Nedeljković za Telegraf.rs potvrdila je da će tužilaštvo "u zakonskom roku i iz zakonom propisanih razloga izjaviti žalbu na odluku Višeg suda u Šapcu kojom je ukinut pritvor Aleksandru I. (38) zbog krivičnog dela obljuba sa detetom".

Roditelji devojčice (12) koju je u junu prošle godine napastvovao Aleksandar I. smatraju da je Rešenje Višeg suda u Šapcu kojim je Aleksandar I. u petak pušten iz pritvora posle šest meseci iako je protiv njega u decembru podignuta optužnica skandalozno i očekuju da se za ovaj slučaj zainteresuje i ministarka pravde.

- On je pušten na slobodu zato što se mediji nisu bavili ovim slučajem pa je zbog toga malo uznemirenje javnosti. A da li se neko pita kako je mom detetu i nama kada se takav čovek vratio u selo. Mi smo sada njegovi zatočenici, sedimo u kući, ne idemo nigde. Stalno su sa nama komšije, a ja ne idem u selo da se ne bismo sreli. Ne znam kako bih odreagovao - kaže otac Vladan Ć.

Devojčica danas nije otišla u školu i roditelji je neće pustiti da pohađa nastavu cele nedelje. Roditelji su do juče od nje krili da je Aleksandar I. izašao iz zatvora.

- Morali smo joj reći i sama bi pročitala jer svi mediji su objavili. Ukočila se, plakala je i pitala: Kako to, obećali ste da će dugo biti u zatvoru. Jesmo je smirivali sve ovo vreme tako što smo joj govorili da su svi na njenoj strani i da će ga država goniti za nedelo koje je uradio. Ovo je za nas veliki šok jer živimo u istom selu i plašimo se da dete pustimo napolje - rekla je majka Stanka Ć.

Na odluku Višeg suda dopuštena je žalba u roku od tri dana i porodica veruje da će njihova advokatica i tužilac uspeti da je promene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

МЕНИ СЕ ЧИНИ ДА ОНА ЊЕМУ ДАЛА

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija