• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

27.01.2022

20:20

SNIMAK KRAĐE IZ OPŠTINE ZVEZDARA KOJI JE SVE ZAPREPASTIO! Pogledajte šta je lopov ukrao od POLICAJCA I KAKO JE ISKORISTIO KANTU ZA SMEĆE DA SAČUVA PLEN

Printscreen

Vesti

SNIMAK KRAĐE IZ OPŠTINE ZVEZDARA KOJI JE SVE ZAPREPASTIO! Pogledajte šta je lopov ukrao od POLICAJCA I KAKO JE ISKORISTIO KANTU ZA SMEĆE DA SAČUVA PLEN

Podeli vest

Željko R. (38) iz Beograda, zaposlen kao administrativni radnik u Opštini Zvezdara, uhapšen je zbog sumnje da je 25. januara u opštinskoj zgradi od policijske patrole ukrao uređaj za radio-vezu "tetra", u narodu poznatiju kao "motorola"!

Osumnjičeni je "tetru" bacio u kantu za smeće, a na kraju smene ju je izvadio iz kante i odneo kući.

Utvrđuje se zašto je Željko ukrao taj uređaj, a sumnja se da je hteo da ga proda nekom ko želi da prisluškuje policiju.

Odneo je kući
Kako samo saznali od izvora bliskog istrazi, celu krađu zabeležile su sigurnosne kamere u Opštini Zvezdara.
- Patrola je 25. januara oko 14.30 došla u zgradu opštine, koja se nalazi na Bulevaru kralja Aleksandra. Tamo su se zadržali oko 30 minuta i potom su otišli dalje. U jednom trenutku jedan policajac je shvatio da mu nema "tetre", pa je pomislio da ju je zaboravio u opštini. Međutim, kada su se vratili u zgradu, nisu mogli da pronađu uređaj i posumnjali su da je ukraden - ispričao je naš sagovornik.


Prema njegovim rečima, policajci su obavestili zaposlene u opštini o nestanku uređaja, pa su pregledali sve snimke sigurnosnih kamera.

Foto: Printscreen

Lopov je prvo bacio motorolu u kantu za smeće, a onda se na kraju smene vratio po nju


- Na snimcima se videlo kako jedan muškarac krišom uzima radio-stanicu od policajca, koji je sedeo na stolici, i potom je iznosi u hodnik, gde ju je bacio u kantu za smeće. Nešto kasnije, isti muškarac je snimljen kako uzima "tetru" iz kante i iznosi je iz zgrade opštine. Ubrzo je ustanovljeno da je reč o Željku R., koji je zaposlen na administrativnim poslovima u toj gradskoj opštini - ispričao je Informerov izvor, i dodao:
- Nakon toga inspektori kriminalističke policije policijske stanice Zvezdara odmah su krenuli na adresu osumnjičenog. U stanu Željka R. pronađena je garderoba koju je nosio prilikom krađe uređaja za vezu, što se videlo na snimku. Međutim, radio-stanica nije nađena, pa je Željku određeno zadržavanje do 48 sati.

U opštini zaćutali
Narednog dana, 26. januara, usledio je obrt, kad je Željko obavestio policiju da ipak želi da sarađuje i pokazao im gde je sakrio "motorolu", ali i dalje je odbijao da kaže zašto ju je ukrao.
- Utvrdiće se da li je možda hteo nekom da proda "tetru", kako bi taj neko prisluškivao policiju. Na drugoj strani, možda je to bio čist hir, videćemo šta se iza svega krije - kazao je naš izvor.
Redakcija Informera kontaktirala je juče s nadležnima u Opštini Zvezdara povodom hapšenja njihovog kolege, ali do zaključenja ovog broja Informera niko nam nije odgovorio na pozive i mejlove.


Preti mu do tri godine zatvora za krađu

Željko R. tereti se za krivično delo krađa, za šta mu preti do tri godine zatvora. U daljem toku istrage nadležno tužilaštvo će ispitati sve svedoke, a biće prikupljeni i ostali dokazi. Nakon toga biće odlučeno o eventualnom podizanju optužnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 2 godine

Zamislite kakva je to opstina u kojoj policajca pokradu. Sta onda rade obicnim gradjanima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija