• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Objektiv

30.01.2022

08:29

ŽESTOKA TUČA U GROCKOJ!

A1tv.net

Vesti

ŽESTOKA TUČA U GROCKOJ!

Podeli vest

Stravična tuča i pucnjava dogodila se u jednom kafiću u beogradskoj opštini Grocka

Naime, dva mladića su ušla u manji kafić i odmah prišli muškarcu srednjih godina koji je sedeo za stolom i počeli da ga udaraju. Tuči su se odmah pridružila još trojica koja su očigledno u objekat ušla ranije.

Na snimku koji je zabeležila kamera u kafiću može se videti da su mladići sve vreme tukli čoveka pesnicama, a zatim i predmetima koji su im se našli pod ruku. Neko je i zapucao.

U jednom trenutku, dvojica su držali napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi. Iako je bio sav krvav, čovek je nakon udarca ustao i pokušao da pobegne napolje od svojih napadača.

Oni su ga sprečili, nastavivši da ga tuku pesnicama, dok je jedan od njih ponovo podigao stolicu i pripremio se za udarac.

Tokom incidenta u kafiću nije bilo nikog osim ove grupe muškaraca.

Razlog tuče nije poznat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija