• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.02.2022

08:45

OTROVALI GA U RITOPEKU, SPALILI U SURDUKU... Ovako su Belivuk i Miljković ubili Gorana Mihajlovića!

Tanjug/Informer/Privatna arhiva

Vesti

OTROVALI GA U RITOPEKU, SPALILI U SURDUKU... Ovako su Belivuk i Miljković ubili Gorana Mihajlovića!

Podeli vest

Nakon što su Gorana Mihajlovića (22) namamili i otrovali u Ritopeku, pa telo odvezli u Surduk i tamo ga spalili, Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi saradnici, džakove sa Mihajlovićevim pepelom i delovima kostiju, stavili su u džak i kamionom prevezli do Pupinovog mosta, otkriveno je tokom istrage o klanu Belivuk-Miljković

Kako su dalje otkrili istražitelji, kamion je vozio osumnjičeni Nikola Spasojević, kum Marka Miljkovića.

- Kada su kamionom, u čijem je tovarnom delu bio pesak, stigli do Pupinovog mosta, koja spaha Zemun i Borču, Belivuk i ekipa su s mosta u Dunav bacili džak sa posmrtnim ostacima otrovanog i spaljenog Mihajlovića - kaže izvor.

Foto: printscreen/Slavija Info

Goran Mihajlović

Inače, nakon što je otkriveno da je surovi klan imao i štek-vikendicu u Surduku, meštani ovog mesta u blizini Stare Pazove, ispričali su za Kurir da su viđali policiju u selu.

- Frapirali smo kad smo čuli da je Belivuk ovde imao kuću i da je tu ubijen mladić! Ni na kraj pameti nam nije bilo da se ovde tako nešto događa. Prestravljeni smo tim saznanjem, mislili smo da je njima baza bila u Ritopeku, a ne ovde kod nas - kaže jedan od meštana Surduka.

Oni dodaju da je njihovo selo poslednjih dana opsedala policija, ali da oni nisu znali zbog čega.

- Nismo primetili da su se zadržavali konkretno kod neke kuće, pa ne znamo gde je ta vikendica tačno, ali policija jeste dolazila. Zaista užas jedan - dodo je drugi meštanin.

Podsetomo, Goran Mihajlović otete je i ubijen u aprilu 2019. godine. Sumnja se da je on jedna od prvih žrtava monstruoznog klana, koji se, za sada, tereti za sedam ubistava u Srbiji i tri u Crnoj Gori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija