• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

10.02.2022

12:44

IZNAD BELOG KOVČEGA MALOG GAVRILA ZAPLAKAO JE PRADEDA STRAŠKO! Bez oca i majke sahranjen dečak preminuo od jezivih opekotina (VIDEO/FOTO)

printscreen

Vesti

IZNAD BELOG KOVČEGA MALOG GAVRILA ZAPLAKAO JE PRADEDA STRAŠKO! Bez oca i majke sahranjen dečak preminuo od jezivih opekotina (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

U seču Paligrace danas je sahranjen trogodišnji Gavrilo S. iz Niša, koji je pod još uvel nerazjašnjenim okolnostima zadobio smrtonosne opekotine 28. januara u iznajmljenom stanu svoje bake

Dečak je sahranjen uz prisustvo nekoliko rođaka, dede, stričeva i kuma Miroslava Todorovića koji je bio organizator sahrane. Ujedno on je prvi identifikovao telo nastradalog dečaka prekriveno strašnim opekotinama.

Foto: D. K.

 

- Svi su pomogli da se dete sahrani. Ovde su prijatelji i rodbina, neki nisu mogli zbog korone da dođu. Zvali smo i gospođu babu, nju smo obavestili preko Centra za socijalni rad, ali ona nije došla-rekao je kum  Miroslav Todorović.

Iznad otvorene rake i belog kovčežića sa Gavrilovim telom zaplakao je njegov pradeda Straško.

- Šta ima da kažem nemam ništa da kažem, uništena nam je budućnost. Mora da se pazi kada se čuvaju deca. Ne krivim je krivi ona sama sebe. Oni znaju šta su uradili. Ja nisam znao ni čime se otac bavi, sada sam saznao da je u zatvoru-rekao je pradeda Straško.

Foto: D.K.

Suze pradede Straška

Na pitanje da li je dete dolazilo kod njih kući on je ponovo zaplakao.

- Bio je kod nas bio...ne bih ja ovoliko plakao-zajecao je starina Starško brišući suze sa slica.  

Kao što smo već pisali njegova majka T.S. (32) i njen suprug G.S. (46) nisu prisustvovali sahrani svog trogodišnjeg sina.

Majci T.S. pritvor je određen 30. januara ove godine zbog zlostavljanja, zanemarivanja i nepružanja pomoći maloletnom licu, jer je alarmirala Hitnu pomoć tek kada je njen trogodišnji sin preminuo. 

Dečakov otac G.S. pritvoren je novembra prošle godine zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet narkotika te nedozvoljene proizvodnje oružja i eksplozivnih materija jer je u njegovoj kući u niškom naselju Apelovac pronađeno 48 stabljika marihuane, pištolj i okvir sa municijom za automatsku pušku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 2 godine

Naslov je dosta tesko citati kamoli iostalo, srce mi slomi. Decak ide kao bezgreshna dusha iz ovog sveta. Strashno, strashno, strashno !!

doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Давно ти је враг засео на праг земљо Србијо. Нико жив се не сећа толиких несрећа за једног везира.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija