• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs

11.02.2022

08:42

ITALIJAN UHAPŠEN ZBOG KOKAINA NA BRODU NA KOM JE ZAKLAN SRBIN! Fabio Papa uhvaćen na delu, premeštao blokove droge, a onda upao u zamku!

genova24/guardia di finanza/Društvene mreže

Vesti

ITALIJAN UHAPŠEN ZBOG KOKAINA NA BRODU NA KOM JE ZAKLAN SRBIN! Fabio Papa uhvaćen na delu, premeštao blokove droge, a onda upao u zamku!

Podeli vest

Zbog tovara od skoro pola tone kokaina i nerazjašnjenih okolnosti pod kojima je Srbin pomorac D.P. (50) nađen zaklan na brodu MSC Adelaide u Đenovi, uhapšen je Fabio Papa koji je takođe bio deo posade pomenutog plovila

Fabio je, kako navode tamošnji mediji, radnik firme "Culmv". Lisice na ruke su mu stavljene dok je premeštao pakete kokaina nalik blokovima.

Kako prenose mediji u Italiji, skupocena droga je bila smeštena odmah pored vrata kontejnera da bi mogla lako da se istovari.

Foto: informer.rs

- Italijanska policija je videla da su na kontejnerima polomljene zaptivke i da su stavljene nove. Na kamerama su videli da je Fabio Papa kontejner stavio na mašinu i premestio ga u prostor gde nema video-nadzora. Uhvaćen je dok je sve to radio, jer nije znao da je kokain pod prismotrom - navode tamošnji mediji.

Foto: Društvene mreže

Fabio Papa

Kokain je, kako se navodi, bio namenjen velikoj kriminalnoj organizaciji čiji su članovi plaćali radnicima u lukama da pokupe tovare i da ih isporuče na druge lokacije.

Foto: informer.rs

Kako smo gore naveli, Papa je uhapšen i zbog tovara, ali i zbog smrti D.P.

Članovi posade, kojih je bilo 21, rekli su policiji da su ga videli sa žiletom u ruci kako šeta brodom. Forenzičari nisu pronašli taj žilet, niti bilo koje drugo oružje kojim je mogao sebi da oduzme život. Upravo je to razlog zbog kog postoji mogućnost da je reč o zločinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

sad ces definitivno biti papaa al bez onog Fabijo,i jos sa narukvicama

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija