• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

12.02.2022

13:04

TAJNI NADZOR ZORANA MARJANOVIĆA NIJE DAO REZULTATE?! U istrazi Jeleninog ubistva cela porodica bila pod merama, ISPLIVAO DOKUMENT SA DETALJIMA!

Vesti

TAJNI NADZOR ZORANA MARJANOVIĆA NIJE DAO REZULTATE?! U istrazi Jeleninog ubistva cela porodica bila pod merama, ISPLIVAO DOKUMENT SA DETALJIMA!

Podeli vest

Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović, izazvalo je pravu buru, a na ročištu je obelodanjeno da su svi članovi porodice Marjanović mesec dana posle Jelenine smrti stavljeni na mere

Jedan od Zoranovih branilaca, advokat Nikola Dumnić, naveo je da postoji izveštaj MUP od 30. maja 2016, u kom se navodi da su automobili članova porodice ozvučeni, kao i njihova kuća.

- Naš branjenik i svi članovi njegove porodice su prisluškivani i tajno praćeni, ali u predmetu nema niti transkripata, niti izveštaja o rezultatima mere tajne pratnje - rekao je Dumnić, navodeći da su Marjanovići pod nadzorom bili mesecima, ali da nije otkriveno ništa što ih dovodi u vezu sa zločinom.

Foto: screenshot

 
GPS uređaj ispod Zoranovog mercedesa

U dokumentu se navodi da je Viši sud u Beogradu odobrio meru tajnog nadzora nad Zoranom, njegovim pokojnim ocem Vladimirom, majkom Zoricom, bratom Milošem, njegovom suprugom Milicom, kao i kumom porodice, Verom Vukomanović. Takođe, navodi se i da je pod "mercedes" porodice Marjanović odobreno postavljanje GPS uređaja za praćenje.

- U automobil je postavljen i uređaj za tajno audio snimanje razgovora unutar vozila - objašnjava naš izvor.

Interesantno je i to da je kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović, bila pod tajnim nadzorom policije.

- Vera je porodična kuma Marjanovića i u njihovoj kući je tretirana kao član porodice. Maltene je živela s njima. Ona je bila i svedok na suđenju Zoranu Marjanoviću i opisala je poslednji dan Jelene Marjanović u toj kući - podseća izvor.

Foto: Informer

 
Kuma Vera tretirana kao član porodice

Kako dalje navodi Vera je kobnog 2. aprila 2016. bila kod svojih kumova.

- Na saslušanju u tužilaštvu je rekla da je atmosfera u kući bila svečana, jer je tog dana Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka položio vožnju, a potom je opisala šta je koji član porodice radio - podseća izvor.

- Došla sam tog jutra u kuću, kupila sam usput hleb. Zorica je već bila budna kada sam došla, dok su ostali spavali. Probudile smo Uroša jer je tog dana trebalo da polaže vožnju. U međuvremenu je ustao i Vladimir, pa smo on, Zorica i ja pili kafu, ja sam usput peglala - ispričala je Vera, navodno, kako je proticalo uobičajeno jutro u domu u kom su, osim Zorana, Jelene i njihove ćerke, živeli i Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, njegov brat Miloš i snaja Milica, kao i sin iz prvog Zoranovog braka.

Vera Vukomanović tada je na saslušanju rekla i da se Uroš, srećan što je položio vožnju, vratio kući oko 13.10 sati.

- Ušao je u sobu i probudio Jelenu i Zorana. Pridružili su nam se, pili smo kafu. Sećam se da je Jelena rekla da treba da se časti dete jer je položilo vožnju. Svi su mu dali malo para i on je otišao u kafić da časti društvo - rekla je navodno na saslušanju u oktobru 2017. godine Vera Vukomanović.

Foto: Informer

 
Sa ćerkicom otišli na trčanje sa kog se Jelena nije vratila 

Ona je tada navela i da su potom Jelena, Zoran i njihova ćerka otišli na nasip da pevačica trči, ali i da su se njih dve poslednji put čule u 16.42, neposredno pre vremena za koje je u optužnici navedeno kao vreme smrti, odnosno oko 17 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija