• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

28.02.2022

21:47

JEZIVI DETALJI PUCNJAVE U UMCI, NAPADAČ JURIO ZDRAVKA DOK GA NIJE SUSTIGAO! Krvavog mladića pronašao drug u autu!

Informer

Vesti

JEZIVI DETALJI PUCNJAVE U UMCI, NAPADAČ JURIO ZDRAVKA DOK GA NIJE SUSTIGAO! Krvavog mladića pronašao drug u autu!

Podeli vest

U Carevačkog ulici u Umki danas je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen Zdravko B. (25). Policija je imala pune ruke posla, s obzirom na to da je bilo dva mesta dešavanja - jedno u ulici u kojoj je došlo do ranjavanja, a drugo nekoliko ulica dalje, u Ulici Ilije Babića, gde je zatečen automobil i ranjeni mladić

Kako je za Telegraf.rs ispričao jedan od stanara kuće koju je policija najdetaljnije pretraživala, niko od porodice nije bio tu u trenutku pucnjave, ali su, kad su se vratili, saznali da je do okršaja došlo upravo u njihovom dvorištu. Napadač je za Zdravkom projurio kroz njihovo dvorište, gde je i došlo do pucnjave prilikom koje im je razbijen prozor. Nije poznato da li je iko ulazio u kuću.

Carevačka ulica vrvela je od policijskih službenika, a pretreseno je više kuća. na teren su izašli policajci, inspektori, kriminalistička policija, forenzika, kao i interventna policija. Kako priča komšija koji živi u kući preko puta one u čijem je dvorištu došlo do pucnjave, njegovu kuću policija je pretresla u potrazi sa oružjem kojim je počinjen zločin.

Otac momka koji je pucao došao je kod mene da pozove policiju i Hitnu pomoć. Izgleda da su mislili da je mladić koji je pucao bio kod mene i da sam ga skrivao. Pretresli su moju kuću u potrazi za oružjem - priča komšija.

Većina komšija nije bila raspoložena za razgovor, a strah među njima zbog onog što se dogodilo bio je više nego očigledan, obzirom na to da su odbijali razgovor "da ne bi završili kao dečko koji je upucan".

Podsećamo, Zdravko je trebalo da oko 11.45 sati dođe po druga kako bi išli u kladionicu. Dok se njegov drug spremao da krene, ispred kuće u Carevičnoj ulici video je Zdravkov automobil koji je bio ulubljen sa leve strane. Pomislivši da je doživeo saobraćajnu nezgodu, obukao se i izleteo iz kuće da vidi šta se dešava.

- Znamo se nekih pola godine. Čekao sam Zdravka da dođe po mene jer je trebalo da idemo u kladionicu. Sa terase sam video da su vrata od njegovog vozila ulubljena. Mislio sam da je imao saobraćajnu nesreću. Međutim, kada sam mu prišao video sam njega kako sedi zavaljen na sedištu. Prvo nije hteo da mi kaže o čemu se radi. Pomislio sam da je upucan u nogu jer mu je ona bila natečena i plava. Tek kasnije mi je rekao da je ranjen u stomak. Krenuo sam zajedno sa njim do apoteke - rekao je inspektorima drug ranjenog mladića.

Kada je video Zdravka krvavog, dovezao ga je do apoteke, kako bi kupio metarsku gazu i pritisnuo mu ranu do dolaska Hitne pomoći koju je prethodno pozvao. Tako je automobil završio u Ulici Ilije Babića koja je označena kao drugo lice mesta.

Kako mediji saznaju na licu mesta Zdravko B. i njegov napadač nekada su se družili, a isti napadač je pre tri godine ranio Zdravkovog brata u nogu. Kako mošije kažu, Zdravko u kraju važi za problematičnog mladića.

Zdravko B. je prevezen na odeljenje ortopedije na Banjici i odbio je saradnju sa policijom, a njegov napadač je priveden.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija