• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.03.2022

15:13

Vlasnik novosadskog kafića sa obezbeđenjem prebio dva gosta!

Vesti

Vlasnik novosadskog kafića sa obezbeđenjem prebio dva gosta!

Podeli vest

Vlasnik i pripadnici obezbeđenja jednog novosadskog lokala u centru grada N. G. (41), M. J. (32) i S. A. (33) uhapšeni su sinoć zbog sumnje da su pretukli goste V. E. (30) i A. E. (32) koji su boravili u tom klubu i naneli im teške telesne povrede

Kako saznaje "Blic" iz izvora u policiji, incident se dogodio sinoć oko tri sata nakon ponoći a prethodila mu je svađa u klubu među učesnicima tuče.

- V. E. i A. E. je obezbeđenje kluba par puta opomenulo da budu "pristojniji" ali se njih dvojica nisu na to obazirala. Tada je došao gazda kluba i zajedno sa obezbeđenjem prvo izbacio pomenute goste iz lokala a zatim ih prebio uz pomoć pripadnika obezbeđenja. Pretučeni su prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine gde su im nakon ukazane pomoći konstatovane teške telesne povrede koje na sreću nisu opasne po život, a trojica nasilnika su uhapšena, određeno im je policijsko zadržavanje i biće u zakonskom roku privedeni nadležnom tužilaštvu uz prijavu da su počinili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda – kaže izvor "Blica".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija