• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

10.03.2022

16:21

IZ PRITVORA IZLAZI I DRUGI DŽONIĆEV SIN! Podnet predlog za puštanje na slobodu, JEDNA STVAR STEFANA OSLOBAĐA KRIVICE

printscreen

Vesti

IZ PRITVORA IZLAZI I DRUGI DŽONIĆEV SIN! Podnet predlog za puštanje na slobodu, JEDNA STVAR STEFANA OSLOBAĐA KRIVICE

Podeli vest

Advokat Filip Domazet, branilac Stefana Džonića, osumnjičenog da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Đokić, podneo je danas Višem sudu u Nišu predlog da njegov klijent bude pušten iz pritvor

- Rezultati veštačenja njegovog mobilnog telefona pokazali su da on nema nikakve veze sa krivičnim delom za koje se tereti. S obzirom na to da je istraga u završnici, te da izvedeni dokazi ne ukazuju na njega kao izvršioca, smatrao sam da je predlog za ukidanje pritvora osnovan – saopštio je Domazet.

Prošle nedelje iz pritvora je pušten Stefanov brat Milan za koga je takođe utvrđeno da nema dokaza da je učestvovao u svirepom ubistvu Đokića, a par dana ranije iz pritvorske jedinice Kazneno popravnog zavoda u Nišu izašla su i braća Aleksandar i Kostadin Milošević koji su takođe sumnjičeni za učešće u zločinu.

S obzirom na to da svi dokazi ukazuju da je jedini ubica vlasnika menjačnice Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, njegov brat od tetke Goran Džonić, očekuje se da će do sredine aprila Više javno tužilaštvo protiv njega podneti optužnicu.

U suprotnom i Goran Džonić će morati da bude pušten iz pritvora s obzirom na to da je maksimalno trajanje pritvora u istrazi šest meseci što ističe do tog datuma.

Svi dokazi ukazuju na Gorana Džonića

Porodica Đokić ubijena je u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Zbog sumnje da su učestvovali u njihovoj likvidaciji uhapšen je Goran Džonić ali i njegovi sinovi i njihove komšije koje je Džonić označio kao izvršioce kako bi sebe opravdao. 

Sve ukazuje da je Goran rođake pobio da bi ih opljačkao jer je novac za koji se sumnja da je ukraden iz njihovog automobila, pronađen u garaži i na imanju njegovog sina Stefana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija