• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

11.03.2022

15:32

BOMBA NA LETU ZA MOSKVU! Avion se vraća u Beograd!

printscreen

Vesti

BOMBA NA LETU ZA MOSKVU! Avion se vraća u Beograd!

Podeli vest

Prijavljena je bomba na letu za Moskvu, a avion se vraća u Beograd

Kako Informer saznaje, Aerodrom Nikola Tesla je ortvoren za saobraćaj i avioni bezbedno uzleću i sleću na njega. 

Povodom dojave o bombi u avionu na letu za Moskvu koja je stigla imejlom, u pripravnosti su  kontradiverzioni timovi MUP.

Odmah po sletanju, oni će pretražiti avion kako bi se uverili da li je dojava koja je stigla putem imejla istinita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DRAMATIČNA SVEDOČENJA ZAGREPČANA O MISTERIOZNOM INCIDENTU USRED NOĆI! Bila je crvena svetlost, čuo se strašan zvuk! "Miris amonijaka osećao sam u nosu celu noć! "
Balkan

DRAMATIČNA SVEDOČENJA ZAGREPČANA O MISTERIOZNOM INCIDENTU USRED NOĆI! Bila je crvena svetlost, čuo se strašan zvuk! "Miris amonijaka osećao sam u nosu celu noć! "

U Zagrebu je sinoć oko 23 sata kod Studentskog doma Stjepan Radić na Savi odjeknula snažna eksplozija koja je uznemirila stanare okolnih zgrada. Pala je neka vrsta letelice. Policija je blokirala veliki deo oblasti kako se ne bi kontamirali neki od mogućih dokaza, ali i prikupila apsolutno sve delove letelice

11.03.2022

09:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija