• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.03.2022

11:24

VUKA ČEKALI ISPRED ZGRADE I SASULI MU ČETIRI METKA... Čaure vode do počinioca zločina na Karaburmi

Društvene mreže

Vesti

VUKA ČEKALI ISPRED ZGRADE I SASULI MU ČETIRI METKA... Čaure vode do počinioca zločina na Karaburmi

Podeli vest

Vuk se vraćao iz grada i na samom ulazu u zgradu gde živi u ulici Vojvode Micka Krstića na njega su zapucala dvojica, njemu, nepoznata momka

Beogradska policija traga za dvojicom mladića koji su juče tri sata nakon ponoći sa četiri hica ranili Vuka J. (34) u beogradskom naselju Karaburma, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, Vuk se vraćao iz grada i na samom ulazu u zgradu gde živi u ulici Vojvode Micka Krstića na njega su zapucala dvojica, njemu, nepoznata momka. 

- Jedan metak mu je prošao kroz pazuh, drugi mu zavrišio u leđima i još dva u noge. On je operisan i nalazi se van životne opasnost- kaže sagovornik.

Foto: Pixabay

Policija je na mestu pucnjave naša četiri čaure koje je poslala na veštačenje. Od ranjenog je uzeta "parafinska rukavica" kako bi se utvrdilo da li je i on učestvovao u pucnjavi.

Policija je uzela snimke sa obližnjih kamera i pokušava da uđe u trag napadačima.

Inače, pucnjava se dogodila na Karaburmi u nedelju oko 3.30 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija