• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

14.03.2022

15:28

Žena ga primila u stan, a kad mu je rekla da ode on zapretio da će da se zapali

Aleksandar Jovanović Cile/Ilustracija

Vesti

Žena ga primila u stan, a kad mu je rekla da ode on zapretio da će da se zapali

Podeli vest

Muškarac Robert S. danas se u beogradskom naselju Konjarnik zabarikadirao u stan na trećem spratu, polio benzinom i pretio da će se zapaliti

Kako saznajemo, u pitanju je muškarac koji je živeo kao podstanar sa jednom starijom ženom.

- Nije imao gde da živi, a primila ga je nakratko da joj pomogne pa nije hteo da napusti stan. Kada je htela da ga izbaci on je zapretio da će da se zapali. Ona je zbog toga odmah pozvala policiju - rekao je za Kurir upravnik zgrade Zoran M.

Komšije su za Kurir ispričale da je vlasnica stana primila muškarca u stan nakon što joj je pomogao sa kesama iz marketa.

- On nije imao gde da bude pa mu je ponogla.Već par meseci on je kod nje u stanu i odbija da izđe - rekle su komšije.

Od izvora upoznatog sa situacijom Kurir saznaje da je muškarac bi problematičan.

- Žena mu je pomogla, bio je u dugovima, a ona ga je izvukla iz njih. Posle toga čuli smo da joj je uzimao pare. Zamolila ga je da napusti stan on nije hteo. Onda su počeli problemi i sve je eskaliralo danas. Zabarikadirao se u sobu i pretio - rekao je izvor.

Srećom, oko 14.30 sati drama je okončana tako što se predao policiji posle čega je u pratnji policajaca sproveden u kola Hitne pomoći.

Na terenu se nalazi pet ekipa policije, jedna ekipa vatrogasaca spasilaca i ekipa Hitne pomoći. On je benzinom polio i stan i sebe i pretio da će sve da zapali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija