• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf / Informer

14.03.2022

17:09

SAJ SA PSIMA ČEŠLJA LETELICU AVIONA NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Putnici evakuisani!

Vesti

SAJ SA PSIMA ČEŠLJA LETELICU AVIONA NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Putnici evakuisani!

Podeli vest

Avio je vraćen zbog dojave o bombi, potvrđuje Telegraf

Avion koji je vraćen sa leta za Moskvu zbog dojave o bombi, sleteo je na beogradski aerodrom, javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta. Putnici su evakuisani.

Njegov povratak jasno se vidi i na sajtu Flajt radar, koji je pokazivao putanju na ovom letu.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) su na ulazu u Aerodrom, a tu su bila parkirana ambulantna kola, kao i jedno vatrogasno vozilo.

Kontradiverziona ekipa je pregledala unutrašnjost aviona, kabinu i tovarni prostor. To je, kako saznajemo, trajalo najmanje dva sata.

Atmosfera je bila mirna i bez gužve.

Putnici su evakuisani iz aviona, a autobus namenjen za njihov prevoz je naupustio aerodrom.

Podsetimo, na letu Beograd-Moskva ponovo je prijavljena eksplozivna naprava.

Kako mediji javljaju, reakcija je usledila nakon što je pristigao mejl sa fotografijom navodne bombe.

U avionu Er Srbije ima 125 putnika i pet članova posade.

Podsetimo, pre nekoliko dana prijavljena je eksplozivna naprava na letu Beograd-Moskva, a ispostavilo se da je lažna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

A jel se neko setio da proveri odakle je ta pretnja stigla? Jel to neka nauka da se utvrdi? Pa ako je iz inostranstva i ta zemlja nema nameru d prosecuira, da onda uzvratimo istom merom...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija