• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

17.03.2022

11:10

OVO JE POLICAJAC KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD STARE PAZOVE Ostavio bolesnog oca, kolege sakupljaju novac za sahranu

printscreen

Vesti

OVO JE POLICAJAC KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD STARE PAZOVE Ostavio bolesnog oca, kolege sakupljaju novac za sahranu

Podeli vest

Policajac Aleksandar Kovačević (48) iz Pećinaca zaposlen u službi JZO poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Beograd Šid kod mesta Krnješevci u Staroj Pazovi, kad je se vraćao kući s posla, saznaje Informer.rs

Kako saznajemo od Kovačevićevih kolega on je bio zaposlen u Jedinici za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata (JZO), a iza sebe je ostavio bolesnog oca o kom je samo on brinuo. 

Foto: informer.rs

Tekst potpisa

- Nedavno smo se videli. Radio je juče i tragedija se dogodila na putu do kuće. Ne mogu da verujem kao da smo se juče smejali i pili kafu. Imao je bolesnog oca o kom je vodio računa, mislim da je nepokretan. Brinuo je o ocu, a on ode pre njega - kaže jedan od Kovačevićevih kolega. 

POMAŽE I SINDIKAT SRPSKE POLICIJE

Lazar Ranitović,predsednik sindikata srpske policije, za Informer.rs kaže da će i oni kao  da pomognu u svemu što bude trebalo porodici.

- Videćemo šta i koliko možemo da uradimo ali svakako ćemo pomoći porodici tragično nastradalog kolege - rekao je Ranitović 

O Kovačeviću ima samo reči hvale. 

- Obično se kaže za nekog ko napusti ovaj svet da je bio dobar. Sale je to zaista bio. Uvek nasmejan spreman da pomogne svima. Evo organizujemo se da sakupimo novac kako bi pomogli sahranu ali i njegovom ocu koji ne znam kako će ovo da preživi - rekao je naš sagovornik. 

Podsetimo, policajac Aleksandar Kovačević poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 18.40 sati kada je pijani vozač udario u njegov automobil otpozadi. Od siline udarca Kovačevićev automobil je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Nesrećni Kovačević preminuo je na licu mesta, a njegovo telo iz smrskane olupine izvadili su vatrogasci spasioci. 

Vozač N.Ž koji je udario u njegov automobil, a potomi u još jedan imaoje oko 1,6 promila alkohola u krvi!  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drakula

pre 2 godine

Mlad covek,tragedija,to sa pikanim I drogiranim u saobracaju vise nije normalnom,samo uzimari dozvole I vise ne davati kao I vozila

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija