• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2022

11:57

MINISTAR VULIN! Učinićemo sve da drogu sklonimo s ulice, da decu zaštitimo od pošasti!

MUP Srbije

Vesti

MINISTAR VULIN! Učinićemo sve da drogu sklonimo s ulice, da decu zaštitimo od pošasti!

Podeli vest

Policija je, prilikom pretresa jedne igraonice na Voždovcu, kod jednog trinaestogodišnjaka pronašla 37 paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, ručno pravljenu cigaretu i 10.000 dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je, kako je navedeno, da će policija uvek biti tu i učiniti sve da drogu skloni sa ulica, ali da u borbi protiv ovog zla moramo učestvovati svi, kompletno društvo, i maksimalno posvetiti pažnju našim najmlađima, kako ne bi postali žrtve narko-dilera.

"Borba protiv narkotika je naš prioritet i uvek će biti, nikada nećemo stati ili posustati. Hapsićemo ih svuda, a posebnu pažnju posvećujemo mestima gde borave naša deca. Nećemo dozvoliti da im naši mališani budu lak plen, da ubijaju i truju našu decu i uništavaju im budućnost, ali i da ih vrbuju i uvlače u kriminal", poručio je ministar Vulin.

Ministar je još jednom apelovao na roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece, da obrate pažnju na to s kim se druže i gde se kreću i da ne dozvole da im ulica vaspitava decu, navodi se u saopštenju.

Ponovio je svoj stav da se zalaže da svakom narko-dileru koji proda drogu maloletniku treba suditi za pokušaj ubistva, jer svesno truje i ubija našu decu.

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici MUP-a u Beogradu, po nalogu zamenika tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je na Voždovcu, u automobilu ''BMW'' kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla paketić sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.
U igraonici kod tinejdžera(13) pronađeno 37 paketiča trave

 

Pošto se sumnjalo da je drogu prethodno kupio u jednoj igraonici na Voždovcu, policijski službenici su izvršili pretres tog objekta i kod trinaestogodišnjaka pronašli 37 paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, ručno pravljenu cigaretu i 10.000 dinara.

Po nalogu dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva, Odeljenja za maloletnike, policija će dostaviti izveštaj nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija