• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

22.03.2022

16:01

SIN SE UBIO DOK MU JE OTAC UMIRAO U KUĆI! Potresni detalji jezive tragedije u Ripnju

informer.rs

Vesti

SIN SE UBIO DOK MU JE OTAC UMIRAO U KUĆI! Potresni detalji jezive tragedije u Ripnju

Podeli vest

Momčilo M. (75) ubio se pucajući sebi u glavu, po svemu sudeći, jeziva tragdeija se najverovatnije desila dok mu je otac Milan M. (92) umirao u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju

Kako saznajemo telo nesrećnog Momčila pronašao je sin Dejan i odmah obavestio policiju.

Jeziva drama odogodila je se u ponedeljak oko 17 sati kada je, kako smo već izveštavali, policija zatekla dva tela. Jedno u kući i drugo u livadi na oko 500 metara od kuće u Ripnju. 

Foto: informer.rs

Momčilo M.

Nesrećni Milan M. najverovatnije je preminuo prirodnom smrću, a u tom trenutku sa njim je bila snaja Momčilova supruga. 

- Ona je zvala sina Dejana i rekla mu je da dođe kod njih kući jer deda Milan umire, a supruga Momčila nije mogla nigde da nađe. Dejan M. je došao kući, ali kasno jer je deda već preminuo. Dejan je tražio oca po dvorištu i okolini ali ni on nije mogao da ga nađe do trenutka dok nije čuo psa u livadi - objašnjava za Informer izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

Foto: printscreen

Mesto gde je Momčilo pronađen

-Otišao je tamo i zatekao očevo telo,glava mu je bila u lokvi krvi. Pored njega je bio upaljač i paklica cigareta koje je pušio, ali i pištolj tetejac kojim se, kako se sumnja, Momčilo ubio pucajući sebi u glavu - rekao je naš sagovornik. 

Dejan i njegova majka ubrzo potom pozvali su policiju i hitnu pomoć.

Motiv samoubistva još uvek se ne zna, ali oni koji poznaju nesrećnu porodicu pretpostavljaju da je Momčilo odlučio da oduzme sebi život zbog depresije u kojoj je već neko vreme. 

- Momčilo je svojevremeno izgubio svoju kuću u Ripnju. Navodno kažu da je se zadužio kod zelenaša i da su ga oni bukvalno upropastili. Bile su tu silne kamate na kamatu, i tako redom, nij emogao da vrati dug. Čak su mu i od penzije nešto odbijali. Verovatno nije više mogao da izdrži - reko je jedan od poznanika porodice. 

Policiju je je bila na mestu gde su tela oca i sina pronađena. Obavljen je uviđaj i istraga je u toku 

Tela su poslata na obdukciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Užas u Ripnju! PRONAĐENA TELA SINA I OCA!
Hronika

Užas u Ripnju! PRONAĐENA TELA SINA I OCA!

U ponedeljak uveče u porodičnoj kući u Ripnju pronađeno je telo Milana M. (96), a samo 100 metara iza kuće, na livadi, nađeno je i telo njegovog sina, Momčila M. (75), koji se, prema prvim informacijama, ubio iz pištolja

22.03.2022

07:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija