• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

24.03.2022

10:04

BEJLOGRLIĆ NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Odgovaraće zbog fizičkog napada na reditelja Predraga Antonijevića

Vesti

BEJLOGRLIĆ NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Odgovaraće zbog fizičkog napada na reditelja Predraga Antonijevića

Podeli vest

Poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić danas bi prvi put trebalo da sedne na optuženičku klupu Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji će protiv njega voditi postupak zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema kolegi Predragu Antonijeviću. Bjelogrlić je u sud došao u pratnji svog advokata Gorana Draganića i Jugoslava Tintora.

Na današnjem suđenju se očekuje da će tužilaštvo i sud izneti uvodne reči, nakon čega će sud ispitati Bjelorglića i Antonijevića, a potom i svedoke.

Incident zbog kog su Bjelogrlić i Antonijević završili pred sudom, podsetimo, dogodio se u tokom održavanja manifestacije Filmski susreti, 23. avgusta u Nišu.

- Suđenje je zakazano za 24. mart - potvrđeno je za Kurir iz Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Istragu protiv Bjelogrlića, podsetimo, vodilo je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, koje je posle saslušanja osumnjičenog Bjelogrlića, Antonijevića i drugih svedoka, obavljenih veštačenja, podiglo optužni predlog protiv glumca i reditelja.

- Događaj koji se odigrao u jednom hotelu u Nišu, snimile su i sigurnosne kamere - podseća naš sagovornik.

Posle završene istrage, tužilaštvo u Nišu je predložilo sudu da Bjelogrliću za nasilničko ponašanje izrekne kaznu od šest meseci. Predmet je, međutim, po odluci Vrhovnog kasacionog suda prosleđen beogradskom sudu, pošto je zaključio da iz razloga celishodnosti postupak treba voditi pred sudom u Beogradu.

- Okrivljeni, oštećeni, branioci kao i svedoci su iz Beograda, pa je celishodnije da se postupak vodi u glavnom gradu, nego da na svako suđenje svi učesnici u postupku osim zamenika tužioca putuju u Niš. Svi dokazi dostavljeni su uz optužnicu - potvrdio je naš sagovornik.

Bjelogrlić, Antonijević i ostali svedoci, među kojima je i glumica Katarina Radivojević, pred sudom u Beogradu prvi put bi javno trebalo trebalo da svedoče o incidentu koji se dogodio u niškom hotelu.

Bjelogrlić je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvrsenje krivičnog dela i izrazio žaljenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lik

pre 2 godine

Bjlea je beogradski dzukac.. prevarant, siledzija...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija