• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

01.04.2022

08:50

UPUCANI MANDARA SE BORI ZA ŽIVOT! Istragu otežavaju dva faktora!

Facebook

Vesti

UPUCANI MANDARA SE BORI ZA ŽIVOT! Istragu otežavaju dva faktora!

Podeli vest

Nije bilo očevidaca, a zbog njegovog lošeg stanja policija nije u mogućnosti da ga ispita. Ova dva faktora fatalno utiču na istragu i policija nije sigurna da je slučaj rešiv.

Navijač Miloš Mandić Mandara (32), koji je teško ranjen u pucnjavi pre dve nedelje u novosadskom naselju Detelinara, kako mediji saznaju iz Kliničkog centra Vojvodine, i dalje se bori za život i u sve lošijem je stanju.

- On je i dalje u veoma teškom stanju. Već dve nedelje se bori za život. Smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde se kontinuirano vrši praćenje opšteg stanja i vaskularnog statusa, sedacija, optimizacija hemodinamskog statusa i sprovođenje intenzivnog konzervativnog lečenja - rekli su za medije iz Kliničkog centra Vojvodine.

Foto: Aleksandar Canić / Timočka

Policija

Na osonu sagovornika, ovaj pokušaj ubistva bio je jako dobro isplaniran i realizovan u pravo vreme. Policija se bori za svaki trag, ali za sada je još uvek na početku istrage.

- Napadači su ga danima pratili, gledali kuda se i kada kreće, i čekali da ne bude očevidaca. To je još jedna stvar koja otežava istragu - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja i dodao: ------- Problem je u tome što unutar Detelinare nema nadzora, nego samo na glavnom putu, te istražitelji gledaju koja vozila su prolazila, odnosno, koja su bila parkirana, pa pokušavaju da ih povežu sa napadačima. Jedina šansa im je da uspeju da označe auto u kojem su bili-.

Podsetimo, on je u napadu zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i povređena mu je aorta. Pucnjava se dogodila oko 6:30 na Detelinari. Od ranije je poznat policiji, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela, a označen je kao navijač F.K. Novi Sad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija