• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.04.2022

17:12

HITNA EVAKUACIJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Posle dojave o bombi stigle kontradiverzione ekipe MUP

Vesti

HITNA EVAKUACIJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Posle dojave o bombi stigle kontradiverzione ekipe MUP

Podeli vest

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" evakuisan je zbog dojave o bombi

- U toku je pregled aerodroma zbog dojave da je u objektu postavljena eksplozivna naprava - potvrđeno je u MUP-u.

Kako saznajemo, dojavljeno je da je bomba ovoga puta postavljena na aerodromu, ne u nekom od aviona.

 

 

Podsećamo, ovo je jedan u nizu incidenata vezanih za beogradski aerodrom, koji su započeli sa početkom rata u Ukrajini.

Brojne su bile lažne dojave o bombi na letu srpskih aviona za Moskvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Банда фашистичка врши дојаве о подметнутим бомбама !

mile

pre 2 godine

Ako Ukrainske službe igraju prljavu igru,onda se mora istom merom raditi prema njima! Nije Srbija u ovom Ratu nikako uključena,samo igra na KARTU SRBIJE! E sada, službe države treba da rade na tome da se ovi obuzdaju! U protivnom Srbija nije sprema za ovakve probleme! Er Srbija ima troškove koji na duge straze je prilično more!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija