• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

14.04.2022

21:32

(FOTO) VESNA, TAROT, VERSAĆE KARTAMA POKUŠALA DE REŠI NESTANAK MATEJA PERIŠA?! Ono što je videla je... Decenijama se nije se suočila sa nečim sličnim...

Informer/Zoran Sinko

Vesti

(FOTO) VESNA, TAROT, VERSAĆE KARTAMA POKUŠALA DE REŠI NESTANAK MATEJA PERIŠA?! Ono što je videla je... Decenijama se nije se suočila sa nečim sličnim...

Podeli vest

Poznata proročica Vesna Versaće svojim tarot kartama, ali i sposobnošću da vidi, možda više od običnih ljudu, za Informer pokušala je da otkrije misteriju nestanka mladog Splićanina u Beogradu. Gleadjući u karte i slušajući svoju intuicju kaže da ovakav slučaj, za tri decenije, nije imala

Nestanak Mateja Periša,iz Splita kome se svaki trag gubi, u noći dočeka Nove godine, ispred beogradskog kluba "Gotik" još uvek je misterija.

Za ova tri meseca u medijima su se pojavljivale razne teorije rešenja, između ostalih javljali su se i vidovnjaci, koji su prilično aktivni na društvenim mrežama. 

Neki navode da je Matej živ i zdrav, u inostranstvu, drugi da je nestao u beogradskim katakombama, šira javnost je, sudeći po snimcima ubeđena da je se utopio u Savi.

Činjenica je da je mladić bio sa prijateljima u "Gotiku" da je u majici izašao iz njega, da je trčao beogradskim ulicama i da je došao do reke Save, kao i da mu se tu gubi svaki trag. Činjenica je i da njega nigde nema, ali ni njegovog tela. 

Foto: Informer/Zoran Sinko

Vesna Versaće

Poznata proročica Vesna Versaće za Informer kaže da će se istina o nestanku mladića iz Splita znati tek za dva meseca, a objasnila je i zašto to kaže.

"Intuicija, ali i karte mi govre da se do juna ništa neće više znati vezano za Mateja" 

Ovim rečima za Informer počinje razgovor Vesna Versaće i priznaje,da je sve vezano za Mateja velika misterija, pa i za nju.

- Tri decenije se bavim ovim poslom u BiH, ali nikada mi se nije desilo da nekog ne mogu da nađem ni među živima ali ni mrtvima. Njegova energija je, rekla bih, još uvek prisutna na neki način - kaže naša sagovornica. 

Prema njenim rečima Mateja Periša, videla je na snimcima i osetila da ima posebnu energiju. 

- Reč je o čestitom mladiću koji je, ukoliko je nastradao, najverovatnije nastradao zbog tuđih grešaka. Naime, na njegovoj familiji stoji neko prokletstvo. Nisam sigurna da li je sa očeve ili majčine strane. Osećam da je neko nešto tu loše uradio. Videla sam i nesrećnog oca toliko puta na televiziji, po njemu se isto vidi da je reč o dobroj, čestitoj duši ali nažalost đavo kad dođe po svoje, ne bira - kaže Vesna kojoj su se različiti ljudi do sada obraćali za pomoć.

Foto: Informer/Zoran Sinko

 

 

 

Ona objašnjava da je Mateju, nešto svakako moralo da se desi te noći, jer je sve vezano za taj doček bilo vezano za broj šest.

- Pratila sam slučaj od početka, iz medija sam saznala da su taj doček, navodno planirali šest meseci, te večeri ulazili smo u 2022. godinu... Da smo se znali pre toga, savetovala bih mu da ne ide na dalji put. S druge strane, a s obzirom da je kod njega više stvari vezano za broj šest, nešto više o njegovom nestanku znaće se tek u junu, šestom mesecu ove godine. Biće to veliki glas koji će se čuti, uostalom njegova harizma je jaka, pa ceo Balkan je digao na noge! - uverava nas naša sagovornica. 

Kako je objasnila, ona sumnja da Matej te noći, neposredno pre nestanka, nije bio pri sebi, kao i da su ga neke zle sile vodile. 

-Sumnjam da je popio nešto, ili su mu dali nešto, deluje kao da ga je neka zla sila vodila. Njegovi prijatelji nemju veze sa njegovim nestankom, oni sigurno ne znaju šta se Mateji desilo ali ni ona devojka iz Splita. Inače, njih dvoje nisu bili u vezi, bilo je i tih komentara...- objašnjava Vesna.

Foto: Informer/Zoran Sinko

 

Ona je za Mateja Periša otvorila karte u našoj redakciji i protumačila ih. 

- Prva karta je kuća, odmah do nje i njegovi roditelji, ali i sestra koji su bolesni i zabrinuti. Na kraju su sanduk i policija, verujem da će taj glas, koji očekujem u junu biti glas policije. Što se tiče Matejevog života ranije, vidi se da je imao veze sa ženskom, ali i muškom osobom koje nisu zasluživale njegovo poverenje. Stajalo mu je i neko veselje, međutim plašim se da od toga ništa neće biti, jer na kraju je njegov otac opet zabrinut - objašnjava naša sagovornica.

 

Foto: Informer/Zoran SinkoK


Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba "Gotik" gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Periša su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga za njim još uvek traje, njegov se otac Nenad Periš, nakon skoro ti meseca provedenih u Beogradu vratio se u Split, ali kako je objasnio  "Srce mi je ostalo uz sina, u Beogradu, u koji ću se vratiti da nastavim da tražim svog Mateja. U kontaktu sam sa srpskom policijom koja je, moram još jednom da naglasim, uradila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve da pronađu Mateja, ali za sada, nažalost, nemamo novih informacija" - rekao je Periš za medije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija