• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

07.04.2022

17:10

DETE KOJE JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! Dr Đerić: Sve je učinjeno najbolje moguće

Vesti

DETE KOJE JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! Dr Đerić: Sve je učinjeno najbolje moguće

Podeli vest

Sedmogodišnji dečak kojeg je pre dva dana u Leskovcu napao i izujedao staford nije životno ugrožen

On se zbog zadobijenih povreda glave nalazi na odeljenju Klinike za dečju hirurgiju u Nišu.

Dr Danijela Đerić, specijalista dečji hirurg i subspecijalista traumatologije otkrila je za Kurir televiziju u kakvom je stanju povređeni dečak.

- Povređeni dečak od 7 godina je potpuno dobro, uspešno se oporavlja. Malopre sam razgovarala sa njim i njegovom majkom i nadaju se brzom odlasku kući što će se i desiti. Za sutra se planira vađenje drena i vrlo brzo ćemo razmotriti odlazak kući. Sve se završilo najbolje moguće - rekla je dr Đerić.

Ističe da su povrede zahtevale da se dečak uvede u opštu anesteziju kako vi se pružilo adekvatno zbrinjavanje.

- Povrede nisu zahtevale ambulantno lečenje zato što su zasluživale hospitalizaciju jer su bile teže povrede u pitanje. Povrede su zahtevale da se dečak uvede u opštu anesteziju kako bi se pružilo adekvatno hirurško zbrinjavanje. Sve je to učinjeno najbolje moguće, imamo puno iskustva sa svim vrstama povreda - kaže dr Đerić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija