• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

11.04.2022

19:21

Rasim Ljajić ima nagnječenje moždane mase! Urađena dijagnostika, evo šta kaže dr Zoran Perišić!

Beta/Miloš Miškov

Vesti

Rasim Ljajić ima nagnječenje moždane mase! Urađena dijagnostika, evo šta kaže dr Zoran Perišić!

Podeli vest

Danas je u KC NIš sprovedena dijagnostika skenerom koja je pokazala da lider SDPS Rasim Ljajić nije životno ugrožen, te da se očekuje njegov uspešan oporavak

Kako je rekao dr Zoran Perišić, direktnor KC NIš, danas je sprovedena dijagnostika koja je pokazala da lider SDPS nije životno ugrožen te da se očekuje njegov uspešan oporavak.

- Rasim Ljajić je dobro, urađena je dijagnostika skenerom da bi se ustanovilo da li eventalno postoji ošećenje mozga. U ovakvim strašnim udesima povrede se ne prikažu odmah, nego im je rok sazrevanja 24 sata. Na sreću, njegove nisu takve ali ima teške povrede rebara i grudnog koša i nagnječenje moždane mase. Nema potrebe za drugom vrstom terapije osim praćenja vitalnim parametara i stabilizacije opšteg stanja.

- Ova dijagnostika nam daje realnu nadu da neće biti potrebe za drugim intervencijama. Plašili smo se onog što možemo zateći u glavi ali je druga dijagnostika bila identična prvoj, on nema takvih oštećenja. Njegovo stanje svesti je sve vreme bilo dobro, nije imao znakove potresa mozga koje mogu da imaju oni koji prođu takvu nesreću i zato gajimo nadu da će njegov oporavak biti brz – saopštio je prof dr Zoran Perišić, direktor niškog UKC. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija