• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

11.04.2022

16:44

REZULTAT OBDUKCIJE TELA PRONAĐENOG U RALJI! Zoran umro u najgorim mukama TUKLI GA DOK GA NISU UBILI

Privatna arhiva

Vesti

REZULTAT OBDUKCIJE TELA PRONAĐENOG U RALJI! Zoran umro u najgorim mukama TUKLI GA DOK GA NISU UBILI

Podeli vest

Obdukcija tela, Zorana Isailovića (50) koje je pronađeno zatrpano u jami starog kamenoloma u Ralji, pokazala je da je nesrećni čovek preminuo od batina a potom spaljen

Niame, kako nezvanično saznajemo obdukcija je ukcija pokazala da je Zoran preminuo od batina koje je dobio. 

Zbog sumnje da su Zorana pretukli na smrt, a potom njegovo telo zapalili i bacilu u jamu uhapšeni su Alija D. (45) i Mihajlo K. (59), a raspisana je potraga za Selimijem S.(27) za koga se sumnja da je bio saučesnik, ali i da je odmah pobegao iz zemlje. 

Foto: informer.rs

Mesto gde je pronađeno ugljenisano telo

Kako smo saznali, obdukcijom je urađena DNK kojom je potvrđen identitet nesrećnog čoveka. 

- Jeste moj Zoran, potvrdili su mi danas - rekao je plačnim glasom nesrećni Miroslav rođeni brat ubijenog Isailovića. 

Foto: printscreen

Osumnjičeni Mihajlo K. 

Podsetimo, monstruozno ubistvo dogodilo se 20. marta kada je pokojni Zoran otišao u Ralju i kada mu se izgubio svaki trag. 

- Zoran je tog dana došao u prodavnicu u zaseoku Koviona u Ralji. On se prvo posvađao sa Mihajlom, nakon čega je izbila tuča. Ubrzo su se u maltretiranju nesrećnog čoveka pridružila druga dvojica muškaraca. Zoran je u jednom trenutku uspeo da pobegne prema železničkoj stanici, ali su ga ubice sustigle - rekli su meštani Ralje ranije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija