• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2022

09:39

ILIJA MAJKU UBIO DOK SE TUŠIRALA?! Tela porodice pronađena razbacana po kući KAMERE GA SNIMILE PRE I POSLE ZLOČINA

printscreen

Vesti

ILIJA MAJKU UBIO DOK SE TUŠIRALA?! Tela porodice pronađena razbacana po kući KAMERE GA SNIMILE PRE I POSLE ZLOČINA

Podeli vest

Ilija Glišović (20), uhapšen pod sumnjom da je u Atenici kod Čačka ubio dedu Sretena (87), majku Slađanu (49) i oca Milana (57), po svemu sudeći je planirao ovaj gnusni zločin. Majku, je sumnja se, nožem napao dok se tuširala, jer je navodno Ilijin brat njeno telo našao u kupatilu

Prema nezvaničnim informacijama Ilija je i ranije potezao nož na roditelje, a za nasilj eu porodici bilo je prijava.

Foto: Privatna arhiva

Uviđaj

U prilog tome, da je, kako se sumnja palnirao zločin ide nekoliko činjenica. Ilijin brat Nikola, koji je pronašao masakrirana tela dede, majke i oca, napustio je porodičnu kuću oko 19 časova na dan kad je počinjen ovaj svirepi zločin, kako bi se našao sa društvom u Čačku.

– Pre nego što je otišao u grad da se nađe s društvom, sedeo je s bratom, ocem, majkom i dedom i sve je bilo potpuno normalno – otkrivaju izvori iz istrage ovog brutalnog ubistva.

Foto: Privatna arhiva

Kuća u kojoj se dogodilo trostruko ubistvo

Nikola je tela roditelja i dede pronašao na tri različita mesta u kući.

– Kad se vratio, video je da su roletne na kući spuštene, a vrata zaključana. Priča se da roletna na jednom prozoru nije bila spuštena do kraja i da je mogao da vidi nepomične krvave noge na podu. Razvalio je vrata, i sačekao ga je jeziv prizor. Majku je našao u kupatilu. Žena se verovatno tuširala pred spavanje kada ju je sin napao. Leš oca pronašao je u drugoj sobi, bio je samo u donjem vešu, a beživotno telo nepokretnog dede u krevetu. Odmah je zvao policiju, a onda i drugaricu iz komšiluka – objašnjavaju izvori dobro upućeni u detalje zločina.

Foto: Privatna arhiva

Ilija Glišović

S druge strane kako mediji navode kamere postavljene na kući komšija snimile su Iliju.

- Na snimku se vidi da je pre zločina, neko spustio roletne na svim prozorima u kući, zbog čega se pretpostavlja da je Ilija planirao ubistvo. Takođe, vidi se i trenutak kada osumnjičeni mladić izlazi iz kuće, zaključava je i potom se daje u beg.

Foto: Informer

Advokat Ivan Čvrkić

Glišoviću je, nakon saslušanja, na kom se branio ćutanjem, određen pritvor do 30 dana, a osumnjičeni je izrazio želju da ga zastupa advokat iz Čačka Ivan Čvrkić. Prema pisanju medija Čvrkić još nije odlučio da li će to i učiniti.

Naime, on bi danas trebalo da se sastane sa Ilijom nakon čega će doneti odluku o tome da li će biti njegov branilac ili ne. 

Inače, sahrana ubijenih Glišovića trebalo bi da se održi danas u 15 sati.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NISAM MORALNO IZOPAČENA OSOBA! Oglasio se advokat koji bi trebalo da brani muškarca koji je počinio trostruko ubistvo u Čačku, evo šta je imao da kaže!
Hronika

NISAM MORALNO IZOPAČENA OSOBA! Oglasio se advokat koji bi trebalo da brani muškarca koji je počinio trostruko ubistvo u Čačku, evo šta je imao da kaže!

Dvadesetogodišnjem Iliji G. koji se sumnjiči da je u petak oko 22 časa nožem usmrtio majku, oca i nepokretnog dedu pritvor je produžen na 30 dana, a mladić je tokom prvog saslušanja zatražio da ga brani jedan od najpoznatijih čačanskih advokata, Ivan Čvrkić, koji iza sebe ima na desetine jako teških a dobijenih parnica. Iako je najavio da će osumnjičenog posetiti danas i doneti odluku, advokat navodi da će to biti prolongirano još nekoliko dana

11.04.2022

19:04

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija