• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

15.04.2022

11:34

POZNAT TERMIN SASLUŠANJA DARKA ŠARIĆA I ADVOKATA LAZAREVIĆA!

printscreen

Vesti

POZNAT TERMIN SASLUŠANJA DARKA ŠARIĆA I ADVOKATA LAZAREVIĆA!

Podeli vest

Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i još dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja, uhapšeni su pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela

Prema dostupnim informacijama Darko Šarić i još četiri osumnjičena koji su juče uhapšeni danas će posle 16 časova biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Na teret mu se stavlja umešanost u ubistvo bliskog prijatelja i saradnika Milana Milovca zvanog Cigla (47).

Foto: Zoran Sinko

 

Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i još dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja, uhapšeni su pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela.

Terete se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotrebu službenog položaja, saopštio je MUP, ali nije naveo čije ubistvo im se stavlja na teret.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KO JE BIO I KAKO JE LIKVIDIRAN CIGLA, DESNA RUKA DARKA ŠARIĆA?!  Za njega se nije znalo 11 godina, a onda su ga iz Ekvadora VRATILI U KOVČEGU?!
Hronika

KO JE BIO I KAKO JE LIKVIDIRAN CIGLA, DESNA RUKA DARKA ŠARIĆA?! Za njega se nije znalo 11 godina, a onda su ga iz Ekvadora VRATILI U KOVČEGU?!

Milan Milovac zvani Cigla (47), kum i blizak saradnik pljevaljskog narko-bosa Darka Šarića, koji je kao njegov saradnik u švercu kokaina osuđen u Srbiji na 11 godina zatvora, likvidiran je 12. januara prošle godine u Ekvadoru, pod nerazjašnjenim okolnostima, a dva meseca posle toga sahranjen na beogradskom groblju Nova Bežanija

15.04.2022

10:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija