• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

15.04.2022

18:44

PREVARILI MAJKU DARKA ŠARIĆA ZA 300.000 EVRA PA PRONAĐENI MRTVI! Jednog u ćeliji zadavili žicom, a drugog... Šok detalji!

Zoran Sinko

Vesti

PREVARILI MAJKU DARKA ŠARIĆA ZA 300.000 EVRA PA PRONAĐENI MRTVI! Jednog u ćeliji zadavili žicom, a drugog... Šok detalji!

Podeli vest

U avgustu 2011. godine dvojica muškaraca, do tada javnosti potpuno nepoznata, uhapšena su zbog sumnje da su prevarili majku Darka i Duška Šarića za oko 300.000 evra

Od tada, ceo region je znao Pljevljaka Milivoja Terzića i srpskog državljanina Aksentija Ilijina. Njih dvojica su Ivanki Šarić obećali da će posredovati u skidanju optužnice protiv Darka i Duška, a za uzvrat su tražili 300 hiljada evra. Ona je poverovala tim obećanjima i osumnjičenim predala traženi novac, nakog čega je bezuspešno pokušavala danima da stupi u kontakt sa njima. Kada je shvatila da je prevarena, ona je ceo slučaj prijavila policiji.

A onda je u novembru iste godine kao bomba odjeknula vest da je Milivoj Terzić pronađen mrtav u svojoj ćeliji. Naime, Terzić je pronađen obešen o čaršav u ćeliji zatvora u Spužu. Prvo se sumnjalo na samobustvo ali je kasnija istraga pokazala da je Terzić zapravo zadavljen. Smrt Milivoja Terzića dogodila se posle nešto više od dva meseca od njegovog hapšenja. Kako su tada naveli mediji Terzić je u ćeliji istražnog zatvora bio sa još petoricom pritvorenika sa kojima je tog kobnog dana nije izašao u šetnju, a pronađen je oko 13.30, obešen o rešetke zatvorske sobe.

- Po preliminarnim rezultatima obdukcije mom klijentu su polomili nos, a udavljen je nekom žicom. Ja imam jednu njegovu svesku koju je pripremao za odbranu, u kojoj stoje imena nekih ljudi koje krivi da su ga trovali lekovima, zbog čega je imao košmare - rekao je tada za Novosti Borivoje Borović, advokat pokojnog Milivoja.

On je tada izjavio i da je krajnje nelogično da Terzić izvrši samoubistvo dva dana pre suđenja, baš kao što, kaže, nije logično ni što je u zatvorsku sobu smešten sa ljudima sa kojima odgovara i koji su ga ranije lažno teretili.

Šest godina posle ovoga, u junu 2017. godine Aksentije Ilijin ubijen je u svojoj kući u Banatskom Aranđelovu. Njegovo telo je tog jutra pronašao komšija. Tada se nagađalo zbog čega je Ilijin ubijen. I dok su jedni spekulisali da se možda nekome zamerio od kada se vratio u rodno selo, drugi su nagađali da bi možda mogao biti neki stari dug stigao na naplatu pa se u pojedinim krugovima nezvanično pominjalo da sve ima veze sa time što su prevarili majku Darka i Duška Šarića. Trebalo bi napomenuti da istražni organi nikada nisu pokrenuli istragu u tom pravcu.

Podsećanja radi, u Beogradu je juče uhapšen Darko Šarić koji se nalazio u kućnom pritvoru. Prema nezvaničnim saznanima, Šarić je osumnjičen da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore.

On je sve poslove obavljao sa pet satelitskih telefona i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru. Sa skaj platforme je skinuta cela komunikacija, i prema nezvaničnim saznanjima, reč je o organizovanju ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore. Darko Šarić se našao pod sumnjom da je uz pomoć saradnika organizovao kriminalnu grupu za izvršenje najtežih krivičnih dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

Koliko neko mora da bude glup pa da i u snu pomisli da sverno-američka aplikacija za kriptovanje, a u slobodnoj prodaji, nije pod nadzorom svih službi SAD-a, pa i DIA, a satelitske telefone koji se kaće na Iridium SAT COM da tek ne pričam? Još su ga i izuli za aparat i pretplatu... Mislio sam da je Šarić pametniji ali on isti kao i njegovi prethodnici i naslednici...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija