• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.04.2022

14:42

Tužilac traži poternice za pripadnike Šarićeve grupe u bekstvu!

Zoran Sinko

Vesti

Tužilac traži poternice za pripadnike Šarićeve grupe u bekstvu!

Podeli vest

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas od suda da izda naredbe za raspisivanje međunarodnih poternica za šest pripadnika grupe Darka Šarića koji su u bekstvu

Raspisivanje poternice se traži za Bojana Stanojkovića, Nikolu Spasojevića, Stefana Andrejića, Marka Vukića, Milutina Radovanovića i Danila Stojanovića.

Takođe je tražilo od suda da im odredi pritvor, kao i Aleksandru Boškoviću koji je uhapšen u subotu i danas saslušan u tužilaštvu, gde se branio ćutanjem.

Specijalni sud u Beogradu je u subotu odredio pritvor do 30 dana Darku Šariću i za još četiri osumnjičena za niz teških krivičnih dela, koji su uhapšeni 14. aprila.

Pritvor im je određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi saktili ili uništili dokaze i da ne bi ponovili krivična dela u kratkom vremenslom periodu.

Foto: Insajder

Pored Šarića pritvor je tada određen i advokatu Dejanu Lazareviću, Urošu Radovanovoću (koji se ranije prezivao Mišić), Danilu Odaviću i Dušku Mirkoviću.

Ovom Istragom tužilaštva obuhvaćeno je ukupno 12 osoba, od kojih je za sada uhapšeno pet.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je saopštilo da je Šarić organizovao i naložio izvršenje krivičnog dela teško ubistvo Milana Milovca u Ekvadoru, južnoj Americi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija