• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2022

17:16

NAPADAČ NA SNEŽANU DAKIĆ IDE NA LEČENJE! Kamenom je pogodio u glavu, veštaci dali završnu reč!

Dejan Živančević

Vesti

NAPADAČ NA SNEŽANU DAKIĆ IDE NA LEČENJE! Kamenom je pogodio u glavu, veštaci dali završnu reč!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podneće nadležnom sudu predlog da se Đ. T., osumnjičenom da je kamenom pogodio Snežanu Dakić, izrekne mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi

Na teret mu se, inače, stavlja krivično delo nanošenje lake telesne povrede.

Ovakva odluka doneta je pošto je psihijatrijskim veštačenjem osumnjičenog utvrđeno da boluje od duševne bolesti, zbog koje je njegova sposobnost da shvati značaj svog dela i da upravlja svojim postupcima bila isključena, kao i da postoji ozbiljna opasnost da će učiniti slično ili teže krivično delo, radi čijeg otklanjanja je potrebno njegovo lečenje u zdravstvenoj ustanovi.

Foto: printscreen

 

Incident se dogodio 4. aprila na teritoriji opštine Stari grad, kada je Đ. T. bacio kamen u pravcu Snežane Dakić, koji se odbio o automobil i udario je u glavu.

- Po nalogu tužilaštva je utvrđen identitet okrivljenog i isti je u pratnji pripadnika Policijske stanice Stari grad odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", radi pregleda i hospitalizacije, a kada je otpušten iz navedene ustanove, doneto je rešenje o njegovom zadržavanju - navodi se u saopštenju tužilaštva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija