• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

03.05.2022

22:05

POJAVILI SE NOVI DOKAZI! Ljubomir je ubijen, pa zamotan u tepih... Tužilaštvo sumnja da je ubica imao pomagača!

Vesti

POJAVILI SE NOVI DOKAZI! Ljubomir je ubijen, pa zamotan u tepih... Tužilaštvo sumnja da je ubica imao pomagača!

Podeli vest

Viši sud u Sremskoj Mitrovici vratio je Višem javnom tužilaštvu na dopunu optužnicu protiv Venesa Lekarevića (38) iz ovog grada, zbog krivičnog dela teško ubistvo Ljubomira Trnića (43), tražeći još dokaza za ovaj zločin u kojem je on jedini osumnjičeni

Da li je Lekarević sam usmrtio Trnića, koji je prema obdukcionom nalazu, preminuo usled mnogobrojnih udaraca po glavi, ili je imao nekog saučesnika, biće navedeno u dopunjenoj optužnici. Telo žrtve je pronađeno u gepeku putničkog automobila “golf”, umotano u tepih.

Iako je posle zločina Lekarevićeva vanbračna supruga Nikolina Katić (26) bila osumnjičena da je izvršila krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, Više javno tužilaštvo je obustavilo istragu protiv nje, jer, kako navode, nema dovoljno dokaza za optuženje.

I Apelaciono javno tužilaštvo u Novom Sadu odgovorilo je na prigovor koji je uputila supruga ubijenog Trnića, kojim je zatražena dopuna istrage i podnošenje optužnice i protiv Katićeve.

Moj prigovor na naredbu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici je odbijen i nemam pravo na žalbu. Smatram da u dovoljnoj meri nije rasvetljeno ubistvo mog supruga i da je tužilaštvo prerano donelo zaključak da Nikolina nije učestvovala u zadavanju udaraca koji su doveli do smrtnog ishoda – priča Jovana Trnić za medije.

Kako kaže, ona samo želi da krivci budu izvedeni pred lice pravde.

Prema nalazima veštaka, Ljubomir se ugušio u svojoj krvi. Njemu je lice bilo unakaženo od batina, a šta je sve dovelo do toga, nadam se da ću saznati bar na sudu. Od tog zločina samo sam jednom srela Nikolinu i tada sam okrenula glavu. Ne znam da li iz straha, besa što je meni oduzet suprug, a mojoj deci, od dve, osam i 11 godina, otac – izjavila je Jovana Trnić, prenose mediji.

Tog kobnog 26. avgusta prošle godine, Ljubomir je u poslepodnevnim satima pio ispred jedne prodavnice sa još dvojicom prijatelja. Kako su ispričali svedoci, tada je naišao Venes, koji se “zakačio” sa jednim od njegovih drugara, a Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče. Kada se situacija stišala, Venes je pozvao Ljubomira na još jedno piće, što je on prihvatio i otišao kod Nikoline u stan u naselju Kamenjar, gde je i pronađeno njegovo beživotno telo.

Nakon što je pronađeno beživotno telo Trnića, Venes i Nikolina su bili u bekstvu. Posle četiri dana, oni su pronađeni i uhapšeni u ataru sela Laćarak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija