• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/J.R.

04.05.2022

16:01

SRAMOTA! Demolirane prostirije Saveza paraplegičara i kvadriplegičara na Adi

Savez paraplegičara i kvadriplegičara

Vesti

SRAMOTA! Demolirane prostirije Saveza paraplegičara i kvadriplegičara na Adi

Podeli vest

Prostorije i tereni koje na Adi Ciganliji koriste osobe sa invaliditetom demolirane su u potpunosti tokom praznika, saopšteno je danas iz Saveza paraplegičara i kvadriplegičara

U Savezu kažu da je, prema njihovim informacijama,grupa od sedam neidentifikovanih vandala i pored tabli gde piše da je objekat namenjen osobama sa invaliditetom, obila vrata, i totalno uništila dva toaleta u tolikoj meri da su iza njih ostali samo zidovi sa pločicama na kojima su iscrtani grafiti.

Prostorije Saveza paraplegičara i kvadriplegičara
 

Sve sanitarije i sve što se nalazilo unutra totalno uništeno je, kao i sto za stoni tenis, vrata su polomljena i obijena, oluci za kišnicu takođe, iscrtani raznorazni grafiti po svim zidovima.

Foto: Savez paraplegičara i kvadriplegičara

Trening

- Šokirani smo činjenicom da postoje osobe koje mogu ovako vandalski da unište nečije vlasništvo i da i dalje hodaju ulicama našeg grada bez ikakve kazne, a osobe sa invaliditetom koji su sa velikim iščekivanjem čekali prvo lepo vreme da izađu napolje i počnu druženje na Adi sada samo razočarano posmatraju kako im je neko uništio oazu - kažu u Savezu

Savez na Adi ima terene i kućicu napravljenu za osobe sa invaliditetom i taj prostor predstavlja pravu oazu za njihovo treniranje i druženje.

Pored sportskih terena u sklopu kampa nalazila se svlačionica, prostor za rekvizite i dva u potpunosti pristupačna toaleta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vandali napali prostorije SNS u Čačku!
Politika

Vandali napali prostorije SNS u Čačku!

Tokom protekle noći za sada nepoznati počinilac je, pomoću velikih kamenih blokova, u pokušaju da razbije prostorije Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku, oštetio prostor naših vrednih komšija iz butika obuće "Sara" na Gradskom šetalištu

22.03.2022

13:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija